Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztnétek, ha a párotok hazudott volna nektek a valódi életkoráról?
Velem ez történt tegnap. Én vagyok a làny, húsz éves, a baràtommal, akivel lassan féléve együtt vagyunk eddig úgy hittem, hogy harminckettő. Tegnap viszont egy viccelődés közben kibukott belőle, hogy ja, ő amúgy 36 éves, és azért hazudott nekem, mert a megismerkedésünkkor alig nézett tizennyolcnak, meg nem is gondolta volna, hogy mi komoly pàrkapcsolatban fogunk èlni egyszer. Állítólag azóta próbàlta elmondani.
Én egyik percben azt gondolom, hogy "ugyan màr, ez csak négy év!", míg a màsikban nézem őt, és egyrészt úgy érzem, mintha nem is ismernèm, ès azon kattogok, hogy mi lehet a hazugsàg a többi elmondott dolgàban.
Szerintetek normàlis, hogyha nem is mérges vagyok, de azért ki vagyok akadva? Ti ki lennétek? Vagy hülye vagyok, hogy engem ez egyàltalàn megèrintett valamilyen szinten is?
Szia!
Az en exem is hazudott a korarol, 22-t mondott, mikor 28- volt (en meg 17 akkor). Tudta hogy 28 evesen szoba sem allnek vele, igy viszont osszejottunk, majd a fel evre ra veletlen az egyik haverja kikotyogta. Nem esett jol, de mivel mar egyutt voltam vele, nem szakitottam emiatt, adtam neki egy eselyt. Aztan egyutt voltam vele meg 3 evig, azert let vege, mert megcsalt.
Ezzel igazabol az a baj, hogy ha valaki errol hazudik, akkor eselyes, hogy masrol is fog. Meg ez egyebkent is az idosebb ferfiak taktikaja, hogy felszedjenek korban nem hozzajuk illo lanyokat.
Ja es te tudod hogy mennyire zavar teged a korkulonbseg szerintem a 16 ev az eleg sok, nalunk a 11 ev is soknak bizonyult, voltak belole problemak. Ha zavar a korkulonbseg, siman megmondhatod, hogy sajnalod, de ekkora korkulonbseggel nem latod, hogy jovoje lenne a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!