Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nézeget egy nőt, akivel 1x szexelt volna, de nem történt köztük semmi. Miért?
Nem az a normális amit "írni szoktak", hanem amit te annak tartasz, amivel együtt tudsz élni.
Ha majd lesz saját véleményed erről a dologról, akkor senki semmit nem tud majd lenyomni a torkodon.
Te őszintén akarod tudni, hogy ezt ő miért csinálja, de te jómagad sem vagy őszinte hozzá, mert nem akarod hogy tudja, hogy te erről tudsz.szerintem kvittek vagytok így.
Tudom, hogy nem az a normális, nagyon is megvan a saját véleményem, hogy ez így fos ahogy van, de nem akarom hogy azt higgye hogy kémkedek utána mert akkor az lenne a baja... Sehogy nem jövök ki belőle jól... Lehet, hogy kvittek vagyunk, de az alapkérdés még mindig tárva-nyitva van (én meg egyre szomorúbb...)
Nehezen tűröm el, de mit csináljak? Szakítsak vele "csak" emiatt? Nem írt rá, nem csalt meg. Véletlenül hallottam meg, amikor azt részleteze, szerintem is szánalmas, de ahogy ő mondja a pasik ilyenek, én ezt soha nem fogom megérteni...
7es vagyok megint
Szerintem a legértelmesebb amit tehetsz, hogy vagy őszintén megkérdezed tőle, amihez nagy bátorság kell,tudom, de egy életed egy halálod.
Vagy nem kémkedsz többé utána.
A kettő között nem igen van más, mert az csak játszmázás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!