Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam, nem tisztel, akkor nincs is esélye az egésznek?
A kérdés egyszerű .
Én 21/F ő 20/ L . Fél éve együtt élünk , 9 hónapja vagyunk együtt .
A viták legtöbbször úgy végződnek, hogy én megyek bocsánatot kérni .
Többet keresem mint ő engem, többször hívom fel. Nem érzem, hogy tisztelne, talán ezért, talán másért . Ha beszélek hozzá nem figyel rám .
Röviden : eljátszottam a büszkeségem jo párszor, ezért azt érzi (vagy tudja) , hogy mindent megtehet, úgy is itt leszek .
Minden nappal egyre rosszabb, mert úgy se fog ő jönni es ő keresni , ha en nem megyek pedig az van, hogy biztos haragszom ra .
Próbáltam azt is , hogy nem kezdeményezek , akkor mindig ossze veszünk, mert érezhető lesz a feszültség köztünk ..
Vissza lehet ezt nyerni ?
én szakítással oldottam meg. már nem vett komolyan akkor sem, mikor azt mondtam neki, hogy ezt nem akarom így tovább. most vissza szeretne kapni, de idővel ugyanoda jutnánk.
nem keménykedni szeretnék egy kapcsolatban. van, ahol akkor is megbecsülnek, ha nem harcolsz foggal-körömmel az önérzetedért.
prog., köszi a könyvet, elolvasom. hol lehet kapni?
Kapd már össze magad ember,egy nyöszörgő nyomorultat csinál belőled ez a liba.
2 hétig nem volt kedve dugni,aztán nagyon lett volna,de az a fránya havi dolog közbeszólt,pont akkor....manipulatív ribi.
Ezt nem te rontottad el.A párodnak ilyen a természete.
Nincs mit visszacsinálni,ez már az elején is ilyen volt,csak akkor kicsit még adott a látszatra.
Szállj ki a kapcsolatból és keress egy megértő,szeretetre éhes,figyelmes,rokonszenves,kedves lányt.
Papucs lettél, öcsém. Ez van, tovább kell lépni.
Sok nő van még ám a Földön.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!