Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem beszelget velem a baratom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem beszelget velem a baratom, ugybe sem vesz, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom, miert csinalja ezt, par napja hozzam sem szol, nem valaszol a hivasra, talalkozni nem akar. Nem bantottam meg, nem hiszem, hogy mas baratnoje lenne. Mit tegyek? Irtam neki, kertem, hogy beszeljuk meg, de semmi. Interneten fent van, latja az uzeneteket, de nem valaszol.
2016. jan. 31. 22:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
27 eves..
2016. jan. 31. 23:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Ezért is zavar a dolog. Miért nem áll szembe és mondja el. A legrosszabb az, hogy nem tudom, hogy miattam van-e.
2016. jan. 31. 23:17
 13/14 anonim ***** válasza:

27 évesen itt tart???!

bármin is húzta fel magát, esélyt nem adnék... még ha egy cseppnyi jogosság is van benne, hogy valamire kiakadt...mert legyen, valami felbosszantotta, akár ok nélkül. de hogy el nem magyarázza, meg egyáltalán semmit nem ír, ez azért tényleg röhejes...

2016. jan. 31. 23:21
 14/14 anonim válasza:
Keress egy másik pasit, ez már elúszott..
2016. jan. 31. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!