Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek járkálnak ide olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek járkálnak ide olyan emberek, akik csak oltogatni, leszólni tudják a másik embert? Akinek nem mellesleg épp segítségre van szüksége.

Figyelt kérdés

Először is,elnézést kérek,hogy ebbe a kategóriába írtam,de nem igazán tudom,hova lehetett volna. Na meg persze,itt olvasgatnak a legtöbben.

Szóval, lehet hogy fel sem kellett tenni ezt a kérdést, de felmerült bennem,hogy mégis miből kifolyólag járkálnak ide olyan emberek,akik nem segítséget nyújtanak a másiknak,hanem hátbatámadják,kinevetik azért mert egyes kérdésekre nem tudja a választ. Elvileg ez az oldal azért jött létre, hogy emberek segítsenek egymásnak fontos kérdésekben. Mert a millió "terhes vagyok" kérdés mellett vannak itt olyanok is.

Egyszerűen nem értem az olyan embereket,akik idejönnek, bunkó módra írnak szerencsétlen kérdezőnek egy lényegtelen választ,aztán ha fordított helyzetbe kerülnek jön a leszólás meg nyávogás, hogy "Miért nem kapok normális választ?"

Nem beszélve erről a "terhes vagy" "igeen" meg sorolhatnám még milyen megszokott Unalmas válaszokról,amikre már Senki sem kíváncsi.

Na most az aki ezeket írja,vajon milyen ember lehet?

Mert nem hiszem el,hogy normális. És nekemm személy szerint az esik le ezekből a válaszokból,hogy ha a saját porblémámat nem tudom megoldani,akkor majd másnak se lehessen.

Igen,van rengeteg kérdés,ami szinte ugyanarról szól,de mindenki választ vár. Csak a "terhes vagyok?" témát tudom felhozni. 16-17 évesek felteszik a kérdést,mire jön a válasz,hogy akkor ne létesítsen szexuális kapcsolatot senkivel,mert nem tud semmit magáról a dologról. Na most akkor szerintem jogosan kérdezem én, hogy 18 év felett már mindenki mindent tud? Akkor már senkivel se történhet semmi baj? Vagy ha valaki mondjuk 20évesen szűz,és utána tesz fel ilyen kérdést,azt miért nem szidják úgy mint 16éveseket?

Egyik ember elolvassa a másik véleményét és olyan szinten leszólja azért,mert neki éppen nem tetszik,higy az valami eszméletlen.

Tudom,nem valami érdekfeszítő kérdés,csak már egyszerűen kibukott belőlem.

16/L

2010. márc. 28. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szánom azt a barmot amelyi kazt hiszi hogy ha spermaát nyelt 8 évesen mert a 60 éves pasiját szopta,terhes,meg aki 15/L és nem tudja hogy lesz a gyerek,aki azt hiszi hogy az orgazmus egy növény,aki nem tudja mi az a szex,aki anyira informáaltlan hohy egy ilyen forumra van szüksége mert még az sem maradt meg a 2 bites agyában hogy a szüleit kérdezze!

szánom az öszes tizenévest aki azt hiszi hogy 11 évesen menö,és nem erkölcstelen d ugni. szánom,az öszes 16 éves cafkát,amelyik azt hiszi hogy winettou modira kel gyüjteni a skalpot ,száno maz a férfit aki usbnek képzeli a fas zát! de legjobban a 16 éves okostojásokat szánom akik azt hiszik hogy ha szidják azokat,akik nem normálisan felelnek ezekre a kérdésekre meglesz a válaszuk midnenre és okosnak fogják tartani!

21/F

Röhejeseb baromságot kérdezni mint hülyeséget válaszolni, szánalmasabb hülyeséget válaszolni ugy hogy télleg azt hiszed hogy az a jó,mint ugy hogy csak viccelsz, és rosszab azt hinni hogy élettapasztalt vagy és mindentudoo,amikor nem vagy az mint,élettapasztaltnak és mindentudonak leni anélkül hogy nem gondolod magadról

2010. aug. 26. 23:51
 12/12 anonim ***** válasza:
anélkül hogy gondolod* és még pár hiba.. nézétek el a helyesírást ,de egyszerüen kibukott belőlem
2010. aug. 26. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!