Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna a ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna a ha a párotok night clubba akarna menni?

Figyelt kérdés
Tegnap este megkérdezte hogy elmehet e a haverjaival. Nem tudom mit gondoljak errol.
2016. jan. 28. 06:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
xD
2016. jan. 28. 06:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Engeddel, így legalább nem qrvázni megy, és te leszel a jófej barátnő.
2016. jan. 28. 08:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk én könnyen beszélek, fiú vagyok, de engem sem zavarna ha a barátnőm chipsnddale showra menne.
2016. jan. 28. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

No vagyok es engem nem zavarna. A ferjem mondjuk nem akar night clubba menni habar tobbszor felvetettem neki, de o ezt mar anno megelte es nem erdekli.

Viszont amikor Thaifoldon jartunk elzavartam erre a happy masszazs dologra ahova szinten nem akart menni, de mondtam h egyszer elunk es errol mindenki elismeroen nyilatkozik, h a thai nok milyen jok ebben bla bla.

Szerencsetlen nagyon nem akart bemenni mert szerinte az megcsalas meg neki ez nem kell, en pedig mondtam h ebben semmi megcsalas nincs foleg h en ajanlottam es emberek vagyunk. Azaz miert kene kihagynia?A hazassag nem egy ketrec hanem az amive tesszuk.

Az embereket szabadon kell engedni ahhoz, h megmaradjanak. Szoval nyugodtan engedd el night clubba, nem dol ossze a vilag foleg h magatol bevallotta:-)

Az eletet nem szabad komolyan venni:-)

30/N

2016. jan. 28. 09:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Happy masszázs tudod miért happy?
2016. jan. 28. 09:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem zavarna,mert tudom,hogy ez nem jelenti azt,hogy félre akar dugni.Kell az élmény a szemnek is.meg az izgalom és a haverok is.Esetleg elgondolkodnák azon,hogy mennyire színes a magánéletünk.Ha pedig lenne mit javítani rajta,akkor azt tenném.De mindettől független,menjen és érezze jól magát.Legalábbis az én párom esetėben ezt érezném.Téged zavarna?Ha igen,miért?Tedd fel magadnak a kérdéseidet.
2016. jan. 28. 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
# 4 Ráerőltetted a dolgot, hogy aztán később te is simán belemehess ebba-abba, ha kedved tartja, mondván a férjed is megkapta, neked is jár. Ugye? :D
2016. jan. 28. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:

No vagyok, lassan 38 eves es nem zavarna. Hogy miert?

- egyreszt mert nem torvenyszeru hogy legyen szex is, hiszen a nightclubbok kozul nem mindegyikben lehet, van ahol a kezimunka a max, illetve arban is nagy kulonbsegek lehetnek a palettan

- ha el is jut egy kicsit "messzebb" mint pl masszazs vagy tapi, akkor is az csak szimpla szex, egy olyan novel akit nem is fog tobbre tartani, erzelmek nelkul

-raadasul tudsz rola, nem titkolja

-meg mindig jobb ha ilyen helyeken, kontrollaltan, jo higieniai korulmenyek kozott eli ki a vagyait mint hogy kesobb dug felre, kevesbe ellenorzott emberekkel, es mindenfele nyavalyat hazahoz neked vagy esetleg szerelmes lesz.

2016. jan. 28. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:

7-es Nem, mert ez nalunk alapvetoen evekkel ezelott meg lett beszelve, h egy megcsalas belefer, megbocsajthato. Tehat ha elviszem masszasra ha nem, nekem zold lapom van (egyszeri alkalom) eppen meg is tilthatnam neki, a dolog ugyanugy emgedelyezve maradna szamomra is es szamara is tehat kvazi nem erdekem semmit raeroltetni:-)

Nyilvan nem arrol van szo, h m.orszagon menjen el egy ilyen masszasra de a thai-oknal ez a kultura resze es allitolag nagyon jok benne, szoval miert hagyna ki amikor a lelke melyen megtenne ha szingli lenne.

Tok ertelmetlen. A szabadsag az, amikor egymas mellett ugyanugy (vagy hasonloan) megelhetnenk dolgokat mintha egyedul lennenk. Persze lehet h soha nem fogok a lehetosegemmel elni ahogy o sem, de a tudat maga h megtehetem, ad egy hihetetlen szabadsagerzetet es nem erzem magam bezarva.

Nyitott hazassag persze kizarva, az egy masik extremitas, van elet a ketto kozott:-) Nem veletlenul valasztottam a ferjemet, a feltekeny pasiktol agyremet kapok, keptelen lennek egy feltekeny emberrel egyutt elni.

2016. jan. 28. 10:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Engem az zavar hogy még csak pár hónapja vagyunk együtt de már ilyen helyekre akar menni. Meg az hogy kijelentette hogy ha megcsalnám ő megbocsájtaná és hogy ha nagyon szeretem énis elnézem neki.
2016. jan. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!