Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb, amit ilyenkor amit a másik fél tehet?
hát lehet nem kéne erőltetni...próbálkozhatsz, de az neked lesz rosszabb 1 idő után ha nem jön össze. De ha te úgy érzed sikerülhet, elképzelhető. De általban ha a másik már nem szeret nagyon ritkán jön újra össze:(
de drukkolok!
2010. márc. 28. 15:09
2/13 A kérdező kommentje:
igazából nem akarok nyomulni semmiképp. és az a baj, hogy nem azt mondta, h már nem szeret egyáltalán, hanem hogy nem szeret annyira, ami az a baj, hogy kétfele is eldőlhet, és nem tudom, tudok-e tenni bármit, hogy bizonyítsam, jobban is meg tudnánk oldani a dolgainkat, mint ahogy eddig volt. mert hülyeség volt az ok, ami miatt szétmentünk, és könnyen változtatni tudtunk volna rajta, ha megbeszéljük. csak ő most zaklatott, nem is kicsit.
3/13 A kérdező kommentje:
4/13 anonim válasza:
Ismered a Spielhózni cimu könyvet? Rengeteg tanácsot találsz párkapcsolati ügyekben.
Ha valaki azt mondja neked, hogy vége akkor nincs miért erőltetni, annyi értelme van, mint egy hulla hasára csapni, hogy nemes gázokat eresszen ki.
2010. márc. 28. 15:21
Sajnos, ha már a másik fél nem kíváncsi erre, és már nem érdekli, hogy hogyan lehetnétek mégis "boldogabban" együtt, akkor már veszett az ügy.
Az is más, ha csak egy összekapás volt, és most nem akar pár napig látni. De ha már véget ért a kapcsolat, azt te egyedül nem tudod feléleszteni, bárkinek bármit bizonygatsz, és bárhogy is érzel...nem fog visszajönni...
Jobb, ha ráhagyod a dolgot és elfogadod a helyzetet.
2010. márc. 28. 15:31
6/13 A kérdező kommentje:
igazság szerint, egyszer már csinált ilyet, és pár nap múlva visszajött, pont mikor én el akartam küldeni, mert csak szenvedtem, és túl akartam lépni az egészen. és most se zárta le teljesen... kimondta hogy vége, de ingadozott, hogy beszéljünk utána, vagy ne. egyszer azt mondta, hogy ne beszéljünk, hagyjuk egymást békén, de amikor utoljára erről beszéltünk, akkor megint mást mondott... ebből gondolom, hogy már ő se tudja, hogy tényleg jó döntés volt-e ez. ha egyértelműen minden kommunikációt elzárt volna, eszembe se jutna, hogy van még esély, 1 exemnél se csináltam ezt soha.
Jó, ez esetben most tényleg csak az a megoldás, ha békén és egyedül hagyod! Ne vele foglalkozz, hanem csak magaddal.
Valaki egyszer velem is ezt játszotta többször, évekig, mignem én elégeltem meg a dolgot és én léptem komolyan...őt pedig magára hagytam... na alig telt el 1-2 hét, hirtelen "megvilágosodott" és majdhogynem ő könyörgött, hogy bárcsak újra kezdhetnénk, és rájött, hogy milyen fontos vagyok neki.
2010. márc. 28. 15:45
Kieg: viszont ha békén hagyod és nem jelentkezik, elvan, stb., akkor te is könyveld el, hogy így volt a jobb neki.
2010. márc. 28. 15:46
9/13 A kérdező kommentje:
mindenképp elfogadom, ha így dönt. jelentkeznie mindenképp kell, mert vannála valami, amire szükségem lesz a későbbiekben, de most neki is kell, és nem kérem vissza tőle, amíg használja. (1 könyv)
szerintem egyenlőre hagydjad békén. ne nézz rá, ne szólj hozzá. hagyd kicsit leülepedni a dolgot. ha 1-2 héten belül megkeres, hogy mi lenne, ha újra kezdenétek, akkor valószínűleg átgondolta, és valóban folytatni akarja. győzködni nem érdemes, mert abból csak rossz sülhet ki.
2010. márc. 28. 15:56
Kapcsolódó kérdések: