Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a pároddal, ha rászokna a cigire?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 13:06
2/25 anonim válasza:
megpróbálnám lebeszélni, de szerintem igen
3/25 anonim válasza:
igen, és ezt ő is tudja. Nem a nemdohányzóságát szeretem benne :D
4/25 anonim válasza:
én férjem dohányzik, de én is, szóval nem zavar. persze bent a házban nem, mert ovis lányunk van, meg amúgy is a függöny, lakástextil simán beveszi a cigiszagot, azt meg utálom.
5/25 BlackSword válasza:
Mivel én is dohányzok, a válasz természetesen az, hogy fikarcnyit sem zavarna... Az eddigi barátnőimet sem zavarta hogy dohányzok, noha közüllük nem mind dohányzott... és inkább otthagyom két percre, elszívok egy igit, minthogy napokig vitázzak vele... jbb megoldás, mint vitázni, vagy inni...
6/25 anonim válasza:
Megpróbálnám lebeszélni, de ha nem sikerülne se hagynám el.
7/25 anonim válasza:
nem és még vitát se nyitnék róla
8/25 anonim válasza:
én napi 3 doboz fekete dunhill-t szívok..szted zavarna?:D
9/25 anonim válasza:
én biztos nem hagynám el!!mint már elöttem is irták én biztos nem azért szeretném mert nem cigizik...
10/25 anonim válasza:
annak aki 3 dobozt szív el! szerinted ez dicsőség? sőt! sokk stressz érhet téged ha napi pár szálnál többre van szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!