Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne nektek az, ha a párotok azt mondaná, hogy a problémáiddal elrontod az ő kedvét, de másokét meghallgatja?
Nem lehet, hogy mostanában túl sokat panaszkodsz, és ezt unta meg? Fárasztó ám hosszú időn keresztül, ha a más fél depresszív, és nincs egy pozitív megnyilvánulása sem.
Lehet, hogy másokat sem szívesen hallgat, csak nekik udvariasságból nem mondja meg.
Elég friss a kapcsolatunk. 3 hónapja vagyunk együtt. Nem nagyon szoktam panaszkodni neki. Ezek után már kb semmit sem merek elmondani és felhozni neki.
Egyébként ezt akkor mondta, amikor elmondtam neki, hogy édesanyám hallása nem biztos hogy visszatér a betegsége miatt.
Nem hinném hogy ezt a választ érdemeltem volna.
Lehet, hogy mondassz neki olyan dolgokat, amit te nem veszel panaszkodásnak, de ő igen.
Egyébként én elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan pasival legyek, aki azt sem kérdezi meg, hogy hogy vagyok. Hát még ha rossz időszak van, és nem mesélhetem neki el, hogy mi bánt. Lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!