Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnátok írni a különbséget a szex között az alábbi két esetben?
Van különbség a szexben úgy, hogy szerelmes vagy az illetőbe, illetve úgy, hogy nem?
Milyen a különbség? Le tudnátok írni mind a két változatot, hogy érthessem, hogy mi a különbség?
Nagyon nagy különbség van.
Ha szerelmes vagyok, akkor testtel és lélekkel is benne vagyok a szexben, szinte remegek a vágytól, sokkal felszabadultabb vagyok. Ha nem vagyok szerelmes és még baráti szimpátia sincs, akkor olyan, mintha maszturbálnék, sőt, ha még nem is túl jó a csaj az ágyban, akkor még rosszabb, mint maszturbálni. Awkward, élettelen, zavaró.
Ha van baráti szimpátia, intellektuális vonzalom és vmi előzmény amire alapul a szex, akkor nagyon jó tud lenni, de akkor sem annyira jó mint szerelmesen.
Ha olyan vagy alapból,aki tudja élvezni a szexet, akkor az jó de semmi több. Se több,se kevesebb, el is felejted. Ha kiemelkedően jó,akkor szuper érzés előtte,utána és közben is és akarod még sokszor!!!
Ha szerelmes vagy,akkor ebből a szuper érzésből indulsz ki, és észreveszed magadon is, hogy másként nyúlsz ahhoz a személyhez akit szeretsz. Azt is észre tudod venni, hogy ő is hasonlóan szerelmesen szexel veled,vagy sem :)És ha nem,te akkor is odavagy szex közben vele állatira!
ha szerelmes vagy és a szerelmeddel szexelsz akkor cirógatod, a cickóit szopkodod, a combjait simogatod és folyamatosan a szemébe nézel
ha érzelmek nélkül, netán fizetős csajjal teszed akkor arra koncentrálsz hogy a csajt jól megdugd és ő is jó dugásnak könyvelje el, mert itt az számít neked hogy ellődd a patront meg max. hőzönghess a haveroknál
végkifejlet: a párodra odafigyelsz, közösen élvezitek az együttlétet, és nincs időkorlát, van idő a fejlődésre
fizetősnél meg magaddal törődsz és csak arra figyelsz hogy megérje a pénzt... :S
Na, én sose maszturbáltam más testével (tükörbe se tudnék nézni utána), arról nem tudok nyilatkozni.
Szerelem nélkül a szex olyan, hogy csak úgy simán jólesik. Mint egy jó játék, ahol kedveled a partneredet, kicsit meg is tudod ismerni őt és mindketten jól érzitek magatokat.
A szerelmes szex viszont valami olyasmi, amire emlékezni fogsz, amíg élsz. Abban a szíved-lelked benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!