Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek minek a jelei lehetnek?

Figyelt kérdés
Hiába várom a törődésre és az oda figyelest, sajnos nem kapom meg a paromtol. Nyolc éve vagyunk együtt. Régen sokat foglalkozott velem. De aztán jött egy harmadik és én a háttérbe szorultam. Nem volt közöttük semmi olyan tudom. Csak fiú lány közötti barátság blabla. De alig kapok Mostmar olyan dolgokat amik régen alap volt. Szex is.akkor van ha már neki nagyon viszket. Hiába kívánom én napi szinten. Muszajbol segít de annyi. Olyan rideg lett. Szeret azt mondja nem kell neki más. Velem akar lenni, de azt mondja nem jönnek már magától a szavak. Azt is mondta hogy nélkülem bele halna. Miért lehet ez?
2016. jan. 22. 02:16
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Ez a szerelem sajnos kihűlt. Ezért jöhetett képbe egy harmadik, akivel lehet, hogy testi kapcsolat nem volt, érzelmileg kötődött hozzá, és az sem sokkal jobb. Nyolc év után gyakori, hogy a szenvedélyt felváltják a szürke hétköznapok, problémákat kell közösen megoldani, ez nehéz, és könnyedén meggyilkolja a szerelmet.

Van ebből kiút, de ezt mindkét félnek akarnia kell(ene). Te megfogalmazod azt, ami bánt, ami hiányzik, a párodat azonban nem érdekli. Muszájból szex? Rideg? Nem törődik veled? Az édeskevés, hogy azt mondja, szeret, éreztetnie kellene, ami a soraid alapján nem történik meg.

Amit én tennék: Leültetném, és elmondanám, hogy ez számomra így nem élet. Ne mondja, hogy belehalna, ha nem lennék, hanem mondja el, mi változott, mi nem tetszik, és tegyen erőfeszítéseket arra, hogy változzon a kapcsolat. Közös programok, beszélgetések, esetleg szakember bevonása. A vállvonogatás nem játszik!

Szex: Nem süllyednék arra a szintre, hogy valaki muszájból elégítsen ki. Neki teher, nekem megalázó. Követeld a válaszokat: Nem kíván? Miért nem? Leterhelt? Stresszes? Változott a tested, és neki nem tetszik? Vágyna valami extrémre, csak nem meri bevallani?

Azt vallom, minden megoldható, de ahhoz először tudni kéne, mi a gond, és együttesen megoldani. Ha ezek után továbbra is csak sallangokat kapnék, egyértelmű válaszok, és megoldási javaslat helyett, pakolnám a cuccaim, mert ez nem kapcsolat. Kitartás!

2016. jan. 22. 03:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szex nekem se kell így ezért nem is engedem neki az egyoldalú segítséget. Le ültettem már ezerszer. Mindig néz előre és az a válasz hogy nem tudja. Kitartás fogytán.
2016. jan. 22. 04:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor tipli van!

Most komolyan! Megfürdetheted a döglött kutyát,de attól még nem fog feléledni...

szóval,ha nem akarsz egy ilyen kapcsolatban megöregedni,akkor lépj!

2016. jan. 22. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!