Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viccelhetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viccelhetném meg a fiút, aki tetszik, április 1 alkalmából?

Figyelt kérdés
Tippeket, ötleteket várok :D
2010. márc. 27. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez a megmondom, h szeretem és utána ápr.1 olyan béna. Átlátszó nagyon, meg persze odaállsz elé és megmered mondani?? :D

Én azt csinálnám, h odaszólnék, h hééé lukas hátul a nadrágod!! Aztán észrevesz Téged, majd felveszed msn-re, h reméled nem bántottad meg. És nem kell csak vele eljátszani, hogy ne legyen annyira feltűnő! :)

Hajrá:)

2010. márc. 30. 21:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet. Köszi. De mi van akkor, ha nem kérdezi meg?
2010. márc. 30. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt te kérdezed a sráctól!!!
2010. márc. 30. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Hú, már kicsúsztam az időből... De én azt csinálnám, h készítenék neki egy sütit, vagy vennék vmi csokit, és odaadnám neki, ezzel a szöveggel:

"ezt még tegnap készítettem, mert attól féltem, h ma elfelejtesz bejönni, és ezért holnap nem lesz kajád." szóval látom, fölösleges volt, mert ma bejöttél, és holnapra is van kajád. :D

Vagy vmi ilyesmi.

Meg mondjuk ha meg akarod szívatni, akkor kicserélheted a tolltartója tartalmát vmire. (óvszer, gyógyszer, női tanga, rózsaszín ceruzák, szerelmeslevelek, mittomén) és ha azt mondjuk matekóra közepén rángatja elő... :D

2010. márc. 30. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!