Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viccelhetném meg a fiút, aki tetszik, április 1 alkalmából?
Ez a megmondom, h szeretem és utána ápr.1 olyan béna. Átlátszó nagyon, meg persze odaállsz elé és megmered mondani?? :D
Én azt csinálnám, h odaszólnék, h hééé lukas hátul a nadrágod!! Aztán észrevesz Téged, majd felveszed msn-re, h reméled nem bántottad meg. És nem kell csak vele eljátszani, hogy ne legyen annyira feltűnő! :)
Hajrá:)
Hú, már kicsúsztam az időből... De én azt csinálnám, h készítenék neki egy sütit, vagy vennék vmi csokit, és odaadnám neki, ezzel a szöveggel:
"ezt még tegnap készítettem, mert attól féltem, h ma elfelejtesz bejönni, és ezért holnap nem lesz kajád." szóval látom, fölösleges volt, mert ma bejöttél, és holnapra is van kajád. :D
Vagy vmi ilyesmi.
Meg mondjuk ha meg akarod szívatni, akkor kicserélheted a tolltartója tartalmát vmire. (óvszer, gyógyszer, női tanga, rózsaszín ceruzák, szerelmeslevelek, mittomén) és ha azt mondjuk matekóra közepén rángatja elő... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!