Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok titeket zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar ha a pasitok trágárul beszél társaságban?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem nagyon lelombozna....:S 18/l
2010. ápr. 10. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Most az miért baj, ha egyszer kijön egy b.zdmeg? Teszem azt felhúzza magát nagyon. "-Eric, kimondtad a bébetűs szót. -A zsidót?"
2010. ápr. 10. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
nemtom engem nem zavar, mondjuk énis elég csúnyán beszélek, amire nem vagyok büszke.de ez ember függő. ha szereted elfogadod, ha képes vagy azért szakítani vele mert sokat káromkodik, akkor nem értem minek jöttél vele össze, mert szerintem gázabb társaságban mondjuk más lányokkal flörtöl amikor te is ott vagy.pl.
2010. ápr. 10. 18:11
 14/14 anonim válasza:

háát...ez tényleg helyzetfüggő...ha nagyon ideges,érthető,akkor el is fogadom,hogy káromkodik társaságban,de ha csak menőzni akar vele,az nagyon ciki...:S

legalábbis szerintem:P

2010. ápr. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!