Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Ezt meg most vagy elhiszed vagy sem. Előre kellett volna szólnia, ha tényleg csak ennyi lenne. Gondolom te sem veszekedtél volna ennyi miatt.
Sajnos a személyes tapasztalatom az, hogy ez az "utólag szólok, hogy együtt aludtam valaki mással, de semmi nem történt" nem vezet semmi jóra. Tehát én eléggé elfogult vagyok ezzel az egésszel.
Igazad van, ez a helyzet tényleg megengedhetetlen, még ha ilyesmiről is van szó. Párod biztosan az a mocsok fajta ember. Nem elég, hogy segített puszta jószándékból egy embertársán, lehet, hogy még egyszer egy öreg nénit is maga elé engedett a sorban! Felfoghatatlan.
Kérdező, inkább örülj neki, hogy a párod egy normális, emberséges férfi, aki szeret segíteni. A lánynak pedig van annál nagyobb baja is, minthogy foglalt pasira nyomuljon, gondolkozzál már el egy kicsit! Súlyos beteg, valószínűleg súlyos betegen örül, hogy nem kell mondjuk plusz két órát utaznia, hanem valaki segít neki. Illetve segítene, ha nem állna szerencsétlen pasi mögött a házisárkánya, aki rögtön idiótaságokat feltételez, meg hisztizik... Vedd már észre magadat.
Kérdező, azért te is ferdíted rendesen a dolgokat, hogy olyan véleményt kapj, ami neked tetszik.
A "felajánlottam egy ismerősömnek, hogy aludjon a lakásomban" és az "együtt alvás" azért nem ugyanaz. Eszembe nem jutna azért balhézni, mert segít a barátainak. Előled meg csak azért titkolta el, mert tudta, hogy ezt fogod csinálni, hisztizni a semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!