Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben, elhagynátok vagy tűrnétek?
Ha egy kapcsolatban valakinek valamit tűrnie kell, az már régen rossz.
Boldog nem leszel vele, az biztos. Megváltozni meg azért nem tudott, mert ezt a neked való megfelelésből tette volna és nem saját maga miatt.
Az, hogy jóképű, egy dolog. Az meg egy másik, hogy nem érzed jól magad vele. Amíg mellette vergődsz, addig lehet, hogy elmész egy csomó sokkal jobb lehetőség mellett.
Az a gáz veled, hogy nincs önbizalmad, nem sokra tartod magad, ezért alkotsz olyan tévképzeteket, hogy vége lesz a világnak, ha elhagyod ezt a pasit. Ha ezen változtatsz, akkor más színben fogod látni a dolgokat.
Ahogy felvázoltad a helyzetet, elég gáznak tűnik a kapcsolat. Nem akarsz szakítani vele, mert nem lesz több ilyen helyes srác? Ez most komoly? Vagy, hogy magányos leszel? Ennyi erőből örökké a szüleiddel is élhetnél pasi nélkül, merhát' ők szeretnek és senki nem szólja le a kinézetüket.
A beképzeltség és mindent jobban tud dolog miben nyilvánul meg konkrétan? Nem lehet, hogy szimplán csak tényleg jobban tudja a dolgokat, mint te?
A helyzet az, hogy a szepseg elmulik az ido mulasaval, szoval 30 ev mulva ugyanolyan rottyant oregember lesz mint masok es akkor csak a boldogtalansag marad.
Az, hogy valaki jol nez ki az nem jelent semmit:-))Az ex ferjem tokjo pasi volt, minden no ot akarta, de mivel kiszerettem belole igy elhagytam:-)A jelenlegi ferjem jol nez ki, de nem kirivoan jo pasi viszont boldog vagyok mellette, hozzateszem, az onbizalmam mindig is tendben volt.
Tanuld meg ertekelni magad.
hagyd el, ha nem érzed a szerelmét, pedig már mondtad neki többször, mi a baj. tűréssel semmi nem javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!