Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen gyakori a buddhizmus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori a buddhizmus Magyarországon a tinik körében?

Figyelt kérdés
Egy párkapcsolatra lenne szükségem, és buddhista vagyok, ezért nem találok senki hozzám illőt. Valószínűleg azért, mert nagyon kevés hozzám hasonló ember él Mo.-n... Lehet, hogy tévedek, és csak nem nyitom ki eléggé a szemem?
2010. márc. 27. 08:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Olvasd vissza a kérdésed, meg a kommentjeidet. Mindjárt kiderül hogy tök mindegy h buddhistának mondod magad, semmi közöd a lelkiségéhez. Ha tényleg az lennél akkor egész másként beszélnél. Van hova fejlődnöd. Addig se reklámozd hogy buddhista vagy, mert vagy érszreveszik a viselkedésedről, vagy csak nevetségessé teszed magad a bort iszik és vizet prédikál sztorival.
2010. máj. 17. 10:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: Nos, ez nem reklám. Ha reklám lenne, kiírtam volna, hogy buddhista vagyok, most jöjjön egy korombeli buddhista lány és éljük tovább az életet... És tudod direkt az olyan emberek miatt nem mondom el, hogy ilyen vagyok, mint te. Mert rögtön lehurrognának. És a hozzászólásaimmal nem magamat fényezem, egyszerűen segítek másoknak a legjobb tudásom szerint.
2010. máj. 17. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem hurrognának le ha buddhistához hűen viselkednél. Ha lehurrognak az egy kritika. Amit megfelelően kell tudni kezelni, főleg annak aki ilyen nemes úton szeretne járni.
2010. máj. 18. 08:18
 14/15 anonim válasza:
100%

Ha buddhista vagy, akkor neked kéne tudnod hogy mennyire gyakori a buddhizmus a tiniknél, ha legközelebb mész szanghába, akkor nézz szét hogy hány fiatal van, és kész..

egyébként én is buddhista vagyok, és a barátom nem az, és nagyon szeretjük, és segítjük egymást mindenben.

Szerintem ne keress új szerelmet, hanem találd meg a boldogságot a mostaniban. Egy élet nagyon rövid ahhoz, hogy teljes értéke szerint kihasználd. Ha belegondolsz hogy 90-100 év múlva már senki nem fog élni azok közül akiket ismersz és szeretsz, és semmi nem lesz ugyanolyan. És te most azzal törődsz hogy "hozzád illőt" keress? Hiszen már megtaláltad a hozzád illőt, mert nem véletlenül jöttetek össze, hanem azért, mert szeretitek egymást. Ha viszont nem, akkor lehet változtatni, de ne "szortírozz" !

Kívánom hogy találjátok meg a boldogságot együtt!

16/L

2010. aug. 15. 22:34
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) De sajnos már vége a lánnyal, mert két másik fiút is... nos, "tartott" magának rajtam kívül. Szóval ennyit a felhőtlen szerelemről...
2010. aug. 16. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!