Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakori a buddhizmus Magyarországon a tinik körében?
Ha buddhista vagy, akkor neked kéne tudnod hogy mennyire gyakori a buddhizmus a tiniknél, ha legközelebb mész szanghába, akkor nézz szét hogy hány fiatal van, és kész..
egyébként én is buddhista vagyok, és a barátom nem az, és nagyon szeretjük, és segítjük egymást mindenben.
Szerintem ne keress új szerelmet, hanem találd meg a boldogságot a mostaniban. Egy élet nagyon rövid ahhoz, hogy teljes értéke szerint kihasználd. Ha belegondolsz hogy 90-100 év múlva már senki nem fog élni azok közül akiket ismersz és szeretsz, és semmi nem lesz ugyanolyan. És te most azzal törődsz hogy "hozzád illőt" keress? Hiszen már megtaláltad a hozzád illőt, mert nem véletlenül jöttetek össze, hanem azért, mert szeretitek egymást. Ha viszont nem, akkor lehet változtatni, de ne "szortírozz" !
Kívánom hogy találjátok meg a boldogságot együtt!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!