Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bejönnek a motoros-, rockercsajok?
Hogyne jönnének be!
Ők az igaziak, nem a discos fura lények. Jó, mondjuk én ezt azért mondom, mert Rocker vagyok, de hát na...jó az ízlésem. :D
És kiegészíteném még az előző hozzászólásom:
Attól hogy egy lány Rocker, miért ne lehetne nőies? Nekem igenis vannak nagyon nőies Rocker lány barátaim, sőt, inkább ők figyelnek oda magukra. A punkok a csövesek...
Ez nem így van, hiába vagyok én is metal fan, sok koncertre járok, de sose volt nekem igazi rocker barátnőm, csajom, hanem mindig szépen, divatosabban öltözködő barátnőim voltak, nem tudom miért, pedig mindig akartam igazi rocker barátnőt, de nekem sose jött össze:D:D Igaz, már a hajam is levágattam, meg kisportoltam magam, szóval megváltoztam eléggé, de a zene szeretete még megmaradt bennem, és ez a lényeg:) 24/f
Meg már koncertekre is sok nem rocker forma is jár, könnyen tudsz olyanokkal is ismerkedni, csak próbálkoznod kell!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!