Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Bejönnek a motoros-,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Bejönnek a motoros-, rockercsajok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 00:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ja, és nem robogóra gondoltam:))
2010. márc. 27. 00:59
 12/24 anonim ***** válasza:
nem
2010. márc. 27. 09:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne jönnének be!

Ők az igaziak, nem a discos fura lények. Jó, mondjuk én ezt azért mondom, mert Rocker vagyok, de hát na...jó az ízlésem. :D

2010. márc. 27. 12:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

És kiegészíteném még az előző hozzászólásom:

Attól hogy egy lány Rocker, miért ne lehetne nőies? Nekem igenis vannak nagyon nőies Rocker lány barátaim, sőt, inkább ők figyelnek oda magukra. A punkok a csövesek...

2010. márc. 27. 12:59
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2010. márc. 27. 13:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Persze, simán, mivel én is metal, punk zenét szeretem! Csak ne legyen elszálva magától!! Ajánlom figyelmedbe szolnokot, ápr. 10.-én, szombat, jó kis metal fesztivál lesz, oda le is motorozhatsz, és jó zenekarok is lesznek!
2010. márc. 27. 13:49
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy:D
2010. márc. 27. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
A motorok hidegen hagynak, viszont vannak olyan rocker lányok akik bejönnek. Viszont az a bajom velük, hogy ők csak is a saját stílusukhoz keresnek srácokat. Ez egy kicsit idegesít. 18/F
2010. márc. 27. 14:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Ez nem így van, hiába vagyok én is metal fan, sok koncertre járok, de sose volt nekem igazi rocker barátnőm, csajom, hanem mindig szépen, divatosabban öltözködő barátnőim voltak, nem tudom miért, pedig mindig akartam igazi rocker barátnőt, de nekem sose jött össze:D:D Igaz, már a hajam is levágattam, meg kisportoltam magam, szóval megváltoztam eléggé, de a zene szeretete még megmaradt bennem, és ez a lényeg:) 24/f

Meg már koncertekre is sok nem rocker forma is jár, könnyen tudsz olyanokkal is ismerkedni, csak próbálkoznod kell!:)

2010. márc. 27. 14:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Nekem van párom:) Ő is motoros. :D
2010. márc. 27. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!