Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megfelelő ajándék egy fiúnak egy poszter amin fehérneműben pózolok?
Figyelt kérdés
A barátommal most leszünk együtt két éve és nem tudom, hogy jó ajándék lenne ez?2010. márc. 26. 20:51
11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem a hálószoba magánügy...külön lakása van nem hinném, hogy szükséges lenne bárkinek is bemennia szobájába. Vagy tévedek?
2010. márc. 26. 21:49
12/17 A kérdező kommentje:
21:37-es nagynéném fotós szóval azt hiszem az a része letudva :D
2010. márc. 26. 21:51
13/17 anonim válasza:
dehooogy, nehogy merj neki ilyet adni!
inkább olyan adj neki ami személyes,hasznos és rád emlékezteti(nem poszterkép formájában)a lényeg hogy olyat adj neki amit tudod hogy szeret, és tetszeni fog neki
14/17 anonim válasza:
tegnap 22:57
Biztos csaj vagy! :D
Fogalmad sincs hogy mi kell a pasiknak. :D
15/17 anonim válasza:
igen csaj vagyok.
na persze mondjuk én nem a perverz, "csak a meztelencsajok" című pasikra gondoltam.
16/17 anonim válasza:
az egy dolog hogy a hálószoba magánügy, de nem hinném hogy soha senki nem megy be oda csak és kizárólag ő. de te tudod.
17/17 anonim válasza:
tegnapi 21:02-es vagyok. Szerintem mindenképp csináltasd meg, de ízléses legyen ;)
Én csak biztatni tudlak. Hajrá!!!! Aztán meséld el a hasást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!