Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki az agya az alkoholtól, és mit tehetek ellene?
Sziasztok! A párommal több éve együtt vagyunk. Az utóbbi időkben már igazán jól működik minden, de ha összeveszünk akkor mindig az alábbi módon zajlik: buli/összejövetel alkalmával kezdetét veszi az italozás. Alapból nem érzelgős típus, de ilyenkor elkezdi, és nem győzi mondani mennyire szeret, imád stb. Ha még itt nem ér véget az este, akkor még több kör következik, és a semmiből letámad! Szóval amikor átlép a részegség egy szintet. Legutóbb is beszélgettünk, és amikor elérte a szintet, kiakad az agya és nekem áll, képtelen vagyok másfele terelni a témát. Ilyenkor általában ősrégi dolgokat vág a fejemhez (amiket már megbeszéltünk 100-szor. Ilyen pl. az, hogy egyszer szakítottunk és nekem volt más. De ezt megbeszéltük, újrakezdtük, és részegen újra hozzámvágja.). Az este vége az, hogy közli, jobb ha szakítunk, legyen vége, ennyi volt stb. Másnap pedig nem győz bocsánatot kérni, meg elmondani, mennyire szégyelli. És, nem tudja megmondani ilyenkor miért csinálja ezt.
Tudom hogy szeret, mert érzem, de ezt nem lehet így csinálni, hogy vérig sérteget, és lejárat mások előtt... és minden alkalommal ingyencirkusz van a közönségnek. És nem tudom miért érez késztetést rá, hogy megbántson ha szeret:(
Szeret, de sosem bocsajtott meg neked, meg mindig neheztel rad, de amig nem iszik befogja a szajat.
Ha iszik akkor pedig nincs kontroll, mondja ami a fejeben van.
nagyon sok dolog gyűlhet benne, hogy az alkoholtól ennyire megváltozik.
a sok elfojtott érzelem ilyenkor tör elő belőle.
ja és attól hogy valaki iszik egy-egy buli alkalmával, nem hiszem hogy alkoholista lenne.
Régi, népi bölcsesség: a gyerek és a részeg mondja meg az igazat.
Mikor az alkohol miatt felszabadul a gátlásai alól, akkor kimondja, amit amúgy magába fojt. Még nem tudta feldolgozni, megbocsátani a korábbi szakítást.
"Az egy hülye volt aki kitalálta h egy részeg ember őszinte. Nem. Egy részeg emberből előjönnek a múlt sérelmei amik józanul soha nem tőrnének fel. Tehát józanul soha nem vágná a fejedhez a gondjait."
"előjönnek a múlt sérelmei amik józanul soha nem tőrnének fel"
tehát korábban soha nem volt őszinte, hiába próbálod ezt szépíteni.
egy őszinte ember józanul is kimondja a bántalmait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!