Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem akar csinálni semmit csak otthon dögleni, mit tegyek?
Szerintem is az a szitu, hogy nem illetek össze.
Én meg a férjem mindketten itthon döglősek vagyunk, a fárasztó munkahét után másra nem vágyunk, csak egymással beszélgetni, sétálni, bevásárolni, egymás mellett netezni.
Nincs abszolút szabály, hogy kell eltölteni egy hétvégét, a lényeg, hogy a pároddal ugyanazt szeressétek.
Sajnos azt kell mondjam, mindkettőtöknek jobb lenne, ha jobban hozzátok illő párt keresnétek.
En kikotoznem az agyhoz meztelenul, aztan meg lelepnek soppingolni.
Lenyeg az, h kenyszerbol legyen otthon. A kenyszerbol ki akar torni es kimozdul.
Tehat forditsd meg a jatekot...
Ja, ha barmikor megunod, akkor rugd ki.
N
konkrétan ajánlj valamit, hogy mit csináljatok, ne csak nagyjából. ha nincsen kedve amúgy sem, nem fogja venni a fáradságot, hogy még az agyát is megerőltesse.
engem is zavarna, ha ez nem válna be, nem szeretnék lusta és motiválatlan (fantáziátlan) emberrel lenni, hiába kedves és rendes velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!