Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim nem akar csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem akar csinálni semmit csak otthon dögleni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van már h minden hétvégén csak otthon vagyunk és nem csinálunk semmit, csak nagy ritkán elmegyunk a közelbe 1 kort sétálni és ennyi, de sétálni se lehet vele szépen es nyugisan mert folyton rohan.. Most mondtam neki csinálni kéne valamit de neki semmihez sincs kedve.. Nem tudom mit tehetnék..
2016. jan. 12. 18:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem szeret utazni
2016. jan. 13. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Én meg nem találok olyan csajt, aki aktiv kikapcsolódást részesíti előnyben... Sport, bringázás, túrázás, hosszú séták, stb. Csak a divat, vásárolgatás és a város kényelméből még véletlen sem kimozdulás....
2016. jan. 13. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a szitu, hogy nem illetek össze.

Én meg a férjem mindketten itthon döglősek vagyunk, a fárasztó munkahét után másra nem vágyunk, csak egymással beszélgetni, sétálni, bevásárolni, egymás mellett netezni.

Nincs abszolút szabály, hogy kell eltölteni egy hétvégét, a lényeg, hogy a pároddal ugyanazt szeressétek.

Sajnos azt kell mondjam, mindkettőtöknek jobb lenne, ha jobban hozzátok illő párt keresnétek.

2016. jan. 13. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:

En kikotoznem az agyhoz meztelenul, aztan meg lelepnek soppingolni.

Lenyeg az, h kenyszerbol legyen otthon. A kenyszerbol ki akar torni es kimozdul.

Tehat forditsd meg a jatekot...

Ja, ha barmikor megunod, akkor rugd ki.

N

2016. jan. 16. 02:55
 15/15 anonim ***** válasza:

konkrétan ajánlj valamit, hogy mit csináljatok, ne csak nagyjából. ha nincsen kedve amúgy sem, nem fogja venni a fáradságot, hogy még az agyát is megerőltesse.

engem is zavarna, ha ez nem válna be, nem szeretnék lusta és motiválatlan (fantáziátlan) emberrel lenni, hiába kedves és rendes velem.

2016. jan. 16. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!