Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valahányszor egy pár szétmegy, egy-két hét múlva újra összejönnek?
Figyelt kérdés
Nem azért mennek szét, mert valami nem működött közöttük? De. Akkor meg mit gondolnak, ha 10-edjére is esélyt adnak egymásnak, akkor majd az a valami működni fog? Hát nem sok valószínűsége van. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Én most itt főleg a mai naiv, fiatal kiscsajokra gondolok, akik folyton visszafogadják, vagy egyenesen visszasírják az exüket, nem számít, hogy folyton csak veszekednek... Félnek, hogy nem találnak jobbat, vagy mi van?2010. márc. 26. 19:10
1/10 anonim válasza:
Miért van az hogy emberek nem képesek megérteni ,hogy szerelemben nincsen logika?
2/10 anonim válasza:
Lehet a szerelemben nincs logika, viszont az emberi ostobaság meg határtalan kedves első válaszoló. Nem lehet mindig azzal takarózni h "jajj szerelmes vagyok".
Aki hagyja magát kihasználni meg megalázni a másiknak, és huszadjára is visszafogadni az egyszerűen buta. De hát, aki hülye haljon meg,ennyi
3/10 anonim válasza:
Miért van az, hogy vannak akik ilyen kérdéseken agyalnak?
Mi közöd hozzá? Vagy talán te is ebben a cipőben jársz?
4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez még egy elég igényes kérdés, nézz csak körbe, milyenek vannak még. Nem, nem járok ebben a cipőben, viszont a környezetemben elég sok ember igen. Erre a "mi közöd hozzá, ba*meg" stílusra meg végképp nem vagyok kíváncsi. Nem foglalkoztathat egy ilyen kérdés? WTF? Szólásszabadság van ember... Ha fikázni akarsz, menjél máshova.
2010. márc. 26. 19:30
5/10 anonim válasza:
Egyszer szakítottunk már a barátommal, azóta már 1 éve együtt vagyunk, szakítások nélkül, viszonylag keveset veszekszünk. De biztos vagyok benne, hogy ha még egyszer szakításra kerülne a sor, nem adnék ennek a kapcsolatnak több esélyt. De mivel nagyon szeretem, remélem még jó sokáig együtt leszünk. :]
6/10 anonim válasza:
azért, mert próbálgatják, hogyan lehet megoldani a problémákat. ha egy szakítás ahhoz vezet, hogy utána egy gondot meg tudnak beszélni és megolják, akkor volt értelme. ha sokadjára is csak ugyanaz megy, akkor tényleg nem halad sehova, annak nincs értelme. de sokan kapcsolatban nem képesek harcolni, mert elkényelmesednek és nem látják át a gondokat. egy kapcsolat arról szól, hogy közdeni kell érte és mindig tenni azért, hogy jobbá váljon. és sok fiatal elmenekülne ezelől a felelősség elől, de szakításnál azt érzik, hogy szükségük van a másikra. ez sokszor hülyeség, de van amikor van értelme... nagyon helyzetfüggő.
7/10 anonim válasza:
Fiatal naiv kiscsajoknak nem az kell, hogy megtalálják "életük szerelmét", tehát ha találnak jobbat, ha nem, nem hosszú távra terveznek, és ha hiányzik a másik, igenis megpróbálják visszaszerezni.
8/10 anonim válasza:
Ennek rengeteg oka lehet.Van ahol a probléma később megoldódik és utána a párok már tudnak együtt élni,ezek általában külső problémák,nem a két ember összeillősége volt a baj.Aztán van az az eset is,amikor bejön egy hamradik a képbe,aztán kiderül róla,hogy ő sem jobb és akkor vissza a régihez.Aztán van olyan is,hogy szakítanak,mert nem megy,de félnek egyedül maradni és inkább újra összejönnek,mert az egyedüllét ijesztő és inkább tovább nyírbálják egymást.Még biztos rengeteg lehetőség van,most ennyi jutott eszembe.
9/10 anonim válasza:
Rengeteg okok koze sorolnam azt is amely most epp az en kapcsolatomra jellemzo: nem kulso problemak miatt lett vege , hanem mert nem illunk ossze(szerintem) . Ket kulonbozo vilag vagyunk , egymas gyokeres ellentetei..es ugy gondoltam , tenyleg nincs ertelme se eroltetni , se folytatni..igy hat vege lett.. :) De a pasi tori meg magat, annak ellenere, hogy megmondtam minden hiaba. Aztan meg en sem tudom mi lesz a folytatasa..de egy darabig a kibekulesrol hallani sem akarok.
10/10 anonim válasza:
Lehet azért is mert rájönnek hogy kell még nekik a másik. Hogy mégis szeretik és kell nekik.
Vagy félnek egyedül maradni, újra várni a következőre...
De ez az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!