Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánatot kérjek a barátomtól a hülye viselkedésem miatt?
Figyelt kérdés
Ő mostanában nagyon elfoglalt és fáradt (munka miatt), én pedig nekiálltam hisztizni, hogy nem foglalkozik velem. Most már tudom, hogy igaza volt, de elég keményen fellépett velem szembe, és közölte, hogy majd keres, ha lenyugszanak a most tornyosuló munkahelyi gondjai... Én annyit mondtam oké, ekkor még sértődött voltam, de most már nagyon szégyellem magam... :( Mit tegyek? Megvárjam, hogy valóban ő keressen vagy kezdeményezzek én és kérjek bocsánatot?
Elég friss kapcsolat egyébként.
2016. jan. 11. 22:57
11/17 A kérdező kommentje:
Hát még nem mertem :((((
2016. jan. 12. 23:13
12/17 anonim válasza:
Ezen nincs mit nem merni! :) Csak a saját önbecsülésed akadályoz benne.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem az önbecsülésem szerintem, hanem arra gondoltam, ha most bocsánatot kérek tőle és ő nem fogadja el gőgből, akkor lehet soha többé nem beszélünk :( Viszont így, hogy "nyitva van" az ügy, még lehet remény, hogy később írok neki, ha mégsem keresne :S
2016. jan. 12. 23:35
14/17 anonim válasza:
Itt az első lépés mindenképp a tied kell hogy legyen. Ha bocsánatot kérsz, utána ne várd azt, hogy minden egyszerre visszazökken. Gondolj bele, ha most bocsánatot kérsz, attól még nyilván a sok munkája nem fog eltűnni. Kérj bocsánatot, és mondd, hogy vársz amíg lecsillapodnak a munkahelyi gondjai.
15/17 A kérdező kommentje:
Igen, nem is azt várom, hogy akkor mostanantól mindig rámérjen, csak azt az állapotot akarom, ami akkor kevésnek tűnt... mert nagyon szeretem őt :(
2016. jan. 12. 23:41
17/17 A kérdező kommentje:
Rendben :))
2016. jan. 12. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!