Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz szokott, hogy lexarják, és zavaró neki a figyelmesség. EZ MI?
Van most 1 lány akivel mostanság egyre többet találkoztam, jókat beszélgettünk órákon keresztül, egy a hobbink, stb stb. Van barátja, de sokszor el-el ejtette, hogy nem törődik vele eleget, nem figyel rá eléggé, megbeszélt találkozóikat elfelejti, nemrég majdnem kiadta az útját, hogy vagy összeszedi magát, vagy végeztek.
Sajnos túlságosan is megkedveltem, úgy gondolom egy értékes ember, akiért megérni többet tenni, elkezdtem úgymond udvarolni. Figyelmes voltam, próbáltam mosolyt csalni az arcára, apró ajándékokkal meglepni (nem ilyen virágcsokrokra kell gondolni, meg költséges dolgokra, semmi tolakodó), és ez látszólag sikerült is, tetszett neki.
Erre, amikor úgy éreztem, szeretném ha tudná, hogy érzek ( ÉN IDIÓTA!) elmondtam neki. És mit mondott? Jól esett neki a törődés igen, észre is vette, tetszek is neki, de azt szokta meg, hogy nem foglalkoznak vele, xarnak rá, és a törődés neki új!!! HÁT ITT ELDOBTAM AZ AGYAM!
Hogy van ez? Mindenhol azt hallani, azt akarják a nők, hogy nőként kezeljék őket, tegyenek értük, meglepjék őket, mosolyt csaljanak az arcukra, erre tessék b+!
3 napja nem alszom, a gyomrom görcsben, és egyszerűen nem tudom, hogy most kicsesztem magammal ezzel a coming outtal, vagy lehet még esélyem.
köszönöm a válaszokat, jó vélemények!
én csak azt nem értem, ha tudta, hogy neki van egy barátja, akit elvileg szeret annak ellenére hogy leszarja (ami ezek szerint neki alap), miért töltött el velem órákat, találkozott velem hetente kb 3 alkalommal, mindezt úgy, hogy egyértelműen kimutattam, hogy nem csak barátkozni akartam, és ezt ő is érezte közben. de mégis összejárt velem.
ha nekem van egy barátnőm, akit szeretek, annak ellenére hogy van néha nézeteltérésünk, nem kerülök ilyen közel más emberekhez, főleg nem olyannal, aki tudtomra adja, hogy vonzódik hozzám...
Én voltam ilyen helyzetben, mint ez a lány.
Reménykedtem, hogy rendbe tudjuk hozni a dolgokat a párommal, és lesz megoldás. Változik, változunk.
Jól esett, mikor egy férfi meghallgatott, törődött velem, de én elköteleztem magam az ember felé, akit szeretek. Nem akartamjobbat, nem akartam megcsalni, mert értékes volt nekem a kapcsolatunk.
Kicsit most is furcsa, ha egy férfi törődni akar velem, mert annyira megszoktam, hogy csak nekem kell teperni. És én sem tudok még meggyőző és támaszadó ember lenni, mert a volt kapcsolatomban annyi kudarc ért, annyi szidás, annyi negatív visszajelzés, hogy ha egy férfi közeledik felém, csak arra tudok godnolni, hogy "What the heck do you want from me?!" (Mit akarsz tőlem?)
Szóval, van ilyen. A lánynak ki kell hevernie a dolgokat.
Elnézést, ha nem írtam érthetően, nem vagyok anyanyelvű magyar.
13:37 Szebben és érthetőbben írsz, mint jó pár magyar anyanyelvű.
Kérdező, bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!