Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek szakításkor, hogy megakartam kérni a kezét?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, nagyon jó volt a párkapcsolatunk és már többször beszéltünk az eljegyzésről. De kiderült, hogy már nem akarja ezt a kapcsolatot, én viszont már 2 hónapja eldöntöttem, hogy egy megfelelő alkalomkor eljegyzem és a gyűrűt is megvettem. A kérdésem, hogy ilyenkor jó döntés-e elmondani vagy inkább ne rontsam a szakítás fájdalmát?

2016. jan. 8. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Ne úgy, ahogy az utolsó válaszoló exe, de ha szóba jön, szerintem is mondd el, én is mindenképpen tudni akarnám.
2016. jan. 8. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Minek? Inkább keress másikat.
2016. jan. 8. 20:19
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Felesleges lenne neki mondani!

N/24

2016. jan. 8. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Az az érzésem, hogy nem az eljegyzési szándék közlése a szándékod, hanem tudatni vele, hogy a te szándékaid komolyak voltak! Ha nem lett volna gond a kapcsolatotokkal, nem mentetek volna szét, tehát, keress új pályát a lomposáztatáshoz, neki meg mondd el, (de lazán) hogy én marha már a házasság gondolatával is eljátszottam. ezzel tudja hogy elvesztett, de nem teszed ki magad további kellemetlen dolgoknak, mert szinte minden csaj az első pillanattól fogva meg akarja fogni a pasit! De igazából azt is érzem, mintha ezzel vissza akarnád szerezni!

A szíved most fáj, de ne tedd, mert lehet hogy akkor egész életedben féjni fog, így meg 1-2 jó kufircolás után gyógyulnak a sebek!

Csak az új kiszemeltnek, ezekről ne beszélj soha!

BUÉK!

Sok szerencsét!

2016. jan. 8. 20:32
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

szerintem mondd el neki.. mármint mondd meg neki, hogy téged váratlanul ért,hogy nem akarja már ezt a kapcsolatot. de örülsz,hogy kiderült, mert már a gyűrűt is megvetted, legalább azelőtt kiderült, mielőtt megkéred. ennyi

utána lehet eszi majd a penész, de így járt. ne fogadd vissza, ha egyszer szakítotok okkal.

2016. jan. 8. 20:47
 16/20 opened paradise ***** válasza:
Szerintem is mondd el.
2016. jan. 8. 21:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Körülbelül egál van eddig az igen és nem válaszokban :) úgyhogy megrágom magamban a tanácsokat és még megfontolom. Köszi mindenkinek. Amúgy 23 vagyok.
2016. jan. 8. 21:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, ne foglalkozz azzal, hogy ő mit gondol! Ha úgy gondolod, neked könnyebb lenne utána akkor hajrá.
2016. jan. 8. 22:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szakitaskor elmondta a baratom. O szakitottvelem, nemigen valtoztatott a vegkifejleten, lehet picit jobban fajt a szakitas igy, de attol meg ugyanugy tudtam hogy nem lettunk volna boldogok. Utolag orulok h elmondta.
2016. jan. 8. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
23%
Mond meg neki, és örülj, hogy megúsztad. Tanulj az esetből, és többet ne akarjál eljegyezni senkit.
2016. jan. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!