Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátnőmnek szakításkor, hogy megakartam kérni a kezét?
Felesleges lenne neki mondani!
N/24
Az az érzésem, hogy nem az eljegyzési szándék közlése a szándékod, hanem tudatni vele, hogy a te szándékaid komolyak voltak! Ha nem lett volna gond a kapcsolatotokkal, nem mentetek volna szét, tehát, keress új pályát a lomposáztatáshoz, neki meg mondd el, (de lazán) hogy én marha már a házasság gondolatával is eljátszottam. ezzel tudja hogy elvesztett, de nem teszed ki magad további kellemetlen dolgoknak, mert szinte minden csaj az első pillanattól fogva meg akarja fogni a pasit! De igazából azt is érzem, mintha ezzel vissza akarnád szerezni!
A szíved most fáj, de ne tedd, mert lehet hogy akkor egész életedben féjni fog, így meg 1-2 jó kufircolás után gyógyulnak a sebek!
Csak az új kiszemeltnek, ezekről ne beszélj soha!
BUÉK!
Sok szerencsét!
szerintem mondd el neki.. mármint mondd meg neki, hogy téged váratlanul ért,hogy nem akarja már ezt a kapcsolatot. de örülsz,hogy kiderült, mert már a gyűrűt is megvetted, legalább azelőtt kiderült, mielőtt megkéred. ennyi
utána lehet eszi majd a penész, de így járt. ne fogadd vissza, ha egyszer szakítotok okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!