Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem szeret nyalni, az baj, csajok?
nekem volt olyan lány aki elég rossz "ízű" volt, úgyhogy annyira én sem voltam oda a nyalásért, persze azért nem mondom hogy utáltam... aztán volt egy fiatalabb lány akivel sokáig együtt voltam, ő kifejezetten édes volt, mármint a puncija, az nagyszerű volt! úgyhogy ez is változó
lehet hogy én vagyok szerencsétlen, de SOK olyan lánnyal volt dolgom aki egyszerűen nem is akarta hogy kinyaljam(mondván nem szereti), pedig nem hiszem, hogy azért mert béna vagyok, hisz ki sem próbálták igazán hogyan nyalok:/
Mondom neked, hogy pedig van olyan férfi, aki kifejezetten a punci illatától indul be, és nem kevesen vannak :) Nő vagyok, úgyhogy volt már mindenféle kívánság felém...
Azt mondom neked, ha nem vonz ez a dolog, akkor olyan lányt keressél, aki szintén nem igényli ezt. Mikor fiatalabb voltam, én sem akartam, hogy nekem csinálják, de aztán lett egy olyan férfi az életemben, aki megőrült értem így, és ez annyira tetszett :) szóval engem nem zavar, ha valaki nem akarja, viszont most már furcsának tartanám, ha nem izgatná ez a téma.
Lehet hogy nem voltál még elég nővel...
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!