Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Mivel riaszt el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mivel riaszt el a lány magától titeket? (párkapcsolatban)

Figyelt kérdés

Mi az ami egy idő urán kiábrándító?

Próbáljátok neki jelezni, hogy változtasson, mert elhidegültök vagy leléptek egyszer csak?

2016. jan. 7. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem az riasztott el, hogy a barátnôm mindenáron megakart változtatni, illetve, hogy csak ô létezik senki más, a régi barátokat meg felejtsem el. Jó ízesen le is léptem tôle még éppen idében.
2016. jan. 7. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
1-es: más pasikat pedig éppen az riaszt el, hogy a nő teljesen elfogadja külsőleg-belsőleg, sokszor éppen ez a motivációjuk arra, hogy megcsalják a párjukat.
2016. jan. 7. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem az riaszt el legjobban, ha a lány nem bízik meg bennem, és folyton ellenőrizget, hogy hol vagyok, kivel vagyok, mit csinálok, ha pedig nem válaszolok neki 5 percen belül, már egyből megy a hiszti, a durcáskodás ("jóvan, akkor ne válaszolj...", meg a "látom, sokkal fontosabb dolgod van, mint én..." és társai), és a folyamatos féltékenykedés. Uhh, na, a túlzott féltékenykedéssel engem például szó szerint ki lehetne kergetni a világból. Köszönök egy régi szomszédnak vagy egy volt osztálytásnőmnek, akivel véletlenül találkozom az utcán és már esik is nekem, hogy "Ki volt ez a nő?!". Vagy ha pittyen egyet a telefonom, már ugrik is oda, hogy "Ki az? Ki írogat neked?" és ha mondom neki, hogy csak a haver volt, követeli, hogy mutassam meg, mert addig nem hiszi el... na, az ilyen dolgok kikészítenek.

Nem szeretem, ha valaki sértődékeny és mindenen felkapja a vizet. Nekem fontos a nyugalom, nem hiányzik, hogy valaki ezt folyton, szánt szándékkal megbolygassa. Ugyanide tartozik nálam az is, ha egy lány folyton kombinál, vagy ha direkt kiforgatja a szavaimat.

Számomra egyébként nagyon kiábrándító az is, ha egy lány játszmázik, ahelyett, hogy szemtől-szembe megmondaná, valójában mi a gond. Nem vagyok gondolatolvasó, szóból értek én is, mint minden ember.

Az se jó egy idő után, ha megfojt a ragaszkodásával, ha rámakaszkodik és olyan szinten függ tőlem, hogy 2 önálló lépést sem tud nélkülem tenni.

Nyilván az is kiábrándító tud lenni, ha egy lány nem ad magára (persze ez ránk, férfiakra is ugyanúgy vonatkozik), szerintem az alapvető ápoltság mindenkitől elvárható. Nem azt mondom, hogy mindig legyen tip-top, de azért a személyes higiéniára figyeljen oda.

Asszem ennyi. :D

2016. jan. 7. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem oszinte a csaj,sertodekeny,nem tud kompromisszumot kotni.
2016. jan. 7. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!