Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lenyege annak az allitasnak, hogy ne ronts el egy baratsagot egy kalandal?
Nincs ezzel semmi baj, félreértés ne essék, csak ne húzzátok már rá a barát köntöst, mert átlátszó.
Pl Zoli olyan barátom aki nem tetszik nekem, és én sem neki, de a Sanyi az más vele mindketten érezzük, hogy ebből több is lehet, ja...én Géza vagyok. Ilyen nincs.
Ráadásul amitől az agyam behorpad a következő: Ha egy lány egy fiút visszautasít benyomja a legyünk csak barátok szöveget...erre "tartoztunk egymással egy csókkal"
vagy a fenti kérdés. Akkor ez szerintetek nem álszentség?
Ráadásul van ez a barát kategória... a lány besorol barátnak és nem lesz több belőle...ÁLLÍTÓLAG..hehe.
Szóval ellentmondásos.
Sokkal inkább potenciális partnerjelöltnek vagy ismerkedésnek nevezzétek már azt, ha bejön a srác és több időt töltötök együtt, ne pedig barátnak tituláljátok mármint barát-barátnak.
Akár egy csók, és már nem nevezhető barátságnak a dolog. Szerintem ahhoz, hogy valakit megcsókolj, kell vonzódás és persze egy helyzet, amit ki lehet használni.
Egy csók után másképp tekintesz rá nem ?
Figyeljetek, ne mondjatok ilyet, hogy nincs fiú-lány barátság, ha nem volt részetek benne sz@r ügy és kész.
Tény, hogy nagyon ritka, de létezik.
5 éve van egy fiú barátom akit előbb néznék tesómnak, mint pasimnak.
Soha semmi nem volt köztünk, és egyikünkbe se merült fel még a gondolata sem. Minden megbeszélünk segítünk egymásnak és pont. Ja és még mielőtt vki kitalálja h b*zi elmondom h baromira nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!