Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha a pasi szünetet kér? Lent
26 éves nő vagyok, három hónapja ismertem meg a szintén 26 éves páromat. Kb 2 hete megváltozott a viselkedése, kevesebbet keresett, nem érdeklődött, stb. Volt, h hívtam, nem vette fel. Tegnap tisztáztunk mindent. Azt modnta, h egyszerűen nem tudja hogyan oldja meg az életét, anyagi gondjai vannak, nem tud lelépni otthonról, ráadásul a kocsija is tönkrement ( a kocsit leszámítva a többi eddig is így volt, tudtam róla)ráadásul szerinte túl hamar jöttünk össze, ő azt hitte túl van az exén, de még nem, Már nem szereti, nem akarja vissza szerezni, de még nincs túl rajta (nagyrészt neki köszönheti a jelenlegi anyagi helyzetét). Mindezt nem egyenesen mondta el,mindent (még a kocsit is) úgy kellett kihúzni belőle.
Elmondása szerint szeret, fontos vagyok neki, de én ezt már pár hete nem így érzem. Ma nem beszéltünk...
Van még dolgunk egymással?
a szünetet majdnem mindig szakítás követi, szóval készülj fel erre a kimenetelre is
most nem tudsz mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!