Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha be szeretné tenni a kezét a bugyimba, hogy mondjam neki el, hogy most megvan?
A barátom majdnem minden találkozásunknál meg szokott ujjazni. Egy hónapja járunk, és most jön meg először mióta ujjazgat. Úgy gondoltam, hogy mikor be akarja csúsztatni a kezét a gatyámba/bugyimba, akkor megfogom, kihúzom a kezét, és megmondom, hogy... mit is??:D nem cink azt mondani, hogy "most megvan"? vagy ti hogy mondanátok a barátotoknak csajok?:D
17/L
Mond az neki, hogy...ott lent most "havazik"..."piros hó esik"..."Mikulás van"..."csilis a Gyros"..."ajándéktáska van lennt"...vagy lehet,h 1szerűbb, ha megmondod neki, hogy megjött...asszem
tökmind1hányévesvagyok/F
én azt szoktam, meg fogom a kezét és mondom
most inkább ne, mert meg van
nem ciki ezt mondani..biztos felfogja, nem hülye gyerek és sejti hogy te is szoktál menstruálni!
"bocs,tüzelek,majd máskor" -megérti
nem kell ebből ekkora problémát csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!