Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha be szeretné tenni a kezét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha be szeretné tenni a kezét a bugyimba, hogy mondjam neki el, hogy most megvan?

Figyelt kérdés

A barátom majdnem minden találkozásunknál meg szokott ujjazni. Egy hónapja járunk, és most jön meg először mióta ujjazgat. Úgy gondoltam, hogy mikor be akarja csúsztatni a kezét a gatyámba/bugyimba, akkor megfogom, kihúzom a kezét, és megmondom, hogy... mit is??:D nem cink azt mondani, hogy "most megvan"? vagy ti hogy mondanátok a barátotoknak csajok?:D

17/L

2010. márc. 25. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Lehet, hogy most én vagyok a h*lye, de mi van?
2010. márc. 25. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
a pasija rendszeresen megujjazza, most éppen menstruál, és a kérdése, hogy hogyan mondja el neki, h most ne nyújlon be:D
2010. márc. 25. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne cink, nyugodtan süsd el neki, hogy "mikulás van" vagy valami ilyesmi poént, aztán majd veszi a lapot.
2010. márc. 25. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
azt hogy vérzik a muffom!
2010. márc. 25. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Mond az neki, hogy...ott lent most "havazik"..."piros hó esik"..."Mikulás van"..."csilis a Gyros"..."ajándéktáska van lennt"...vagy lehet,h 1szerűbb, ha megmondod neki, hogy megjött...asszem

tökmind1hányévesvagyok/F

2010. márc. 25. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
csinálnék egy ilyen khm. vagy valamit és vagy mikulás, vagy bocsi de havibaj ilyesmi..
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd meg neki, hogy "most ne, mert épp menstruálok". Ez teljesen természetes dolog, csak még friss a kapcsolatotok. Meg lehet mondani nyugodtan, hisz sokszor lesz ez még így. Helyette inkább bújjatok össze, és csókolózzatok! :). Lehet sok más is jó az ujjazáson kívül.
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"ez most nem nagyon fog menni", vagy "most ez nem alkalmas, szívem", vagy valami ilyesmit:D ezen nem kell ennyit szarozni:)
2010. márc. 25. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

én azt szoktam, meg fogom a kezét és mondom

most inkább ne, mert meg van

nem ciki ezt mondani..biztos felfogja, nem hülye gyerek és sejti hogy te is szoktál menstruálni!

2010. márc. 25. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:

"bocs,tüzelek,majd máskor" -megérti

nem kell ebből ekkora problémát csinálni

2010. márc. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!