Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a párotok apukája felpofoz titeket, a párotok meg ezért nekimegy?
A párom édesapja nem kedvel és nekem mindig belém köt. Olyanok miatt, hogy miért pont most jövök, amikor a barátom nem ér rá (megbeszéltük, hogy megyek). Ha biciklivel megyek és a ház falához támaqsztom az szól, hogy vigyem hátra, ha hátra viszem, akkor rosszul rakom le és nem tud kijárni a kocsival. stb.
Egy ilyen biciklis esetnél megkértem hogy akkor mutassa meg pontossan, hogy hova rakjam. Erre elhordott mindennek. Mikor mondtam neki, hogy én csak jót akartam, akkor pofon vágott.
A párom egészen eddig a pillanatig próbált békíteni, de ekkor nekiment az apukájának és felrakta a falra, hogy engem védjen.
Most apukája se a szerelmemmel, se velem nem áll szóba. Azt mondta a saját fiának, hogy csak azért nem rakja ki a házból mert anyukáját nagyon megviselné.
Beszéltünk erről mi kettesben is és azt mondta a barátom, hogy ha választani kell engem választana sőt, ha nem ellenkeznék feljelentené az apját.
Van esély arra, hogy ez a helyzet megoldódjon? Nem szeretném a szerelmemet elveszíteni egy ilyen szülő miatt.
17/L
ezen Mónika se...
Joshi Barat...
vagy egyél sok répát nekem bejött
figyi, van egy könyv, aminek a címe: érzelmi zsarolás, ez tipikus példája ennek a pasinak.. de persze ha engem ütött volna pofon tuti nem várom meg míg a barátom megy neki, én is nekimennék.. ezt nem hagynám..
Szeritnem érdemes lenne elolvasni azt a könyvet, én anno elolvastam, amikor szükségem volt rá, velem egy pasi játszott..
errő a könyvről beszélek.. sajna az általános séma az, hogy max az apával való kapcsolatmegszakítás a végleges megoldás, de hátha ő nem az ennyire brutális fajta- de én nem fűznék nagy reményeket eme illúzióban.
Hát ez nagyon romantikus lehetett:/
Sürgősen beszéljetek mindkét szülővel, mert ez így csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!