Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit lehet tenni? Egyik se jó.

Figyelt kérdés

A nyár óta munkát keresek, mióta végeztem, megbízási szerződéssel dolgozok most, havi 30ezret kapok (jelenleg nekem ez is valami), távmunkában, amennyit dolgozok.

A barátom mindig mondja, hogy akkor költözünk össze, ha többet fogok keresni, bejelentve (addig most én megyek hozzájuk mindig, de nem szeretek). Helyben nincs lehetőségem ilyenre, marad a bejárás, ez minimum 44ezer forint + bp bérletet nem számoltam. Így kb 40ezer maradna a zsebemben. A támogatás se sok, ha van.

A lényeg, hogy ha szóba jön a költözés akkor jön, hogy nem keresek sokat, ha mondom, hogy ilyen-olyan munkalehetőséget láttam, jelentkezek, azzal jön, hogy 40ezerért járnék be és nem találkoznánk (2műszakban dolgozik)... Van rajtad sapka, nincs rajtad szituáció.

Szóval megrekedt a dolog és kezdem rosszul érezni magam, hogy értéktelen vagyok, kb semminek veszi az erőfeszítésemet. Ő 200ezet forint felett keres.

2016. jan. 4. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki,hogy eleged van abból,hogy lenéz azért mert Te nem keresel annyit mint õ és nem értékeli a próbálkozásaid. Vagy hamarosan összeköltöztök és találtok valamilyen kompromisszumot vagy nem vagy hajlandó több idõt pazarolni rá.
2016. jan. 4. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ő miért nem megy hozzád?

valahogy az jön le az egészből, hogy neki szerencséje volt, vagy csak egyszerűen valamit jól csinál és megtalálta a helyét, te pedig igazodj bármi áron.

2016. jan. 4. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
a matekot viszont nem értem. még sose kerestem úgy 30-at, hogy 40 maradjon a zsebemben, hogyan?
2016. jan. 4. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű: ha tud jobbat, mondja... és úgy lesz.

Ha nem, akkor szabad neki eldugulni.

2016. jan. 4. 19:13
 5/6 Missi_Key ***** válasza:

valszeg nem akarja hogy csak a pénzéért élj vele, vagy hogy lehúzd.

meg egyáltalán adsz neki választási lehetőséget hogy hova költözzetek? lehet hogy ő nem oda akar ahova te gondoltad...

2016. jan. 4. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:

A matek: most 30ezer forintot keresek, DE ha elmegyek máshová dolgozni, ott mondanak egy összeget, pályakezdő vagyok nem sokat akarnak (kb 80-96ezer forintot kapok kézhez kb, az eddigi ajánlatok alapján, attól függ) de én ebből ki kell fizessek legkevesebb 44ezer forintot a vonatra (nem szívesen támogatják a bejárást), mert be kell járnom, a munkák pedig nem szoktak az állomásoknál lenni, ezért kell egy 10ezer forintos BP bérlet, így 54ezer forint elmegy a fizetésemből. Így marad kb 40ezer forint a végére kb.

Neki egyszer az a baja, hogy csak ennyiért dolgozzak és még otthon se vagyok, máskor az hogy nincs elég pénzem így és nincs bejelentve.

Hozzá kell alkalmazkodni, mert ő dolgozik fix helyen, fix időben, az elején azért alkalmazkodtam én mert én jártam suliba, jobban gazdálkodhattam az idővel.

Egy város jöhetett így szóba, amibe megegyeztünk, mert legalább onnan van vonat. A környéken nincs is más hely, ahol lenne egyáltalán lakás (pici faluk csak) ő meg nem akar messziről bejárni (pedig fizetik a kilométereket).

Sose volt munkanélküli még, 18éves korában kezdte, 7éve van ugyanott évente emeléssel, 8ra van bejelentve, de borítékba megy a többlet.

Lassan 3 éve vagyunk együtt, egyszer besegített a tandíjamba is, szerintem nem attól fél, hogy lehúznám, mert azt is visszaadtam neki a mostani munkámból.

2016. jan. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!