Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit akarhat? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akarhat? Van esélyem?

Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg egy srácot, barátnőm mutatott be neki. Holnap figunk találkozni először, de nagyon parázok emiatt. Bnőmék is ott lesznek mivel úgy terveztük h baráti társasággal összejövükn egy kicsit és őt is hívtam. A srác korábban mondta nekem h tetszek neki, de most úgy néz ki bnőm bekevert. Azzal szekálta h majd legyen ám puszi meg ilyenek, erre persze mondta h else jön ha tovább folytatja:S Este aztán ráírtam a srácra de nem ő írt vissza hanem a tesója, azt mondta h most nincs itt de majd picit később jön. Hát...igen az a picit később 1.5 óra volt. Utánnaírt h itt van de álmos és megy. Bnőm szerint csak rossz napja volt meg fáradt volt. De mi van akkor ha azt hiszi h én találtam ki ezt a puszi dolgot és emiatt nem írt:S. Nem tudom, teljesen összezavarodtam:(.
2010. márc. 25. 16:48
 1/6 Andrewka ***** válasza:
Egyszerűbb lenne ha önállóan pasiznál nem a barátnőd járna közben helyetted. Gondolom vagy vagy 15 éves
2010. márc. 25. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem nem vok annyi és itt nem ez volt a kérdeés bocsika. És kül az h ők egy baráti társaságba tartoznak és én így megismertem a srácot az egyátalán nem jelenti h egyedül nem vok rá képes.
2010. márc. 25. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem most megijedt egy kicsit,a fiúk nem annyira szeretik kimutatni az érzéseiket,mint a lányok,főleg kamaszkorban,és nem szeretik,ha szekálják őket.Érthető,ha kicsit berezelt mindettől.Azt tudod tenni,hogy nem siettetsz,és nem erőltetsz semmit.Mikor találkoztok,légy vidám,mosolygós,és laza.Elnézést kérhetsz Tőle a barátnőd viselkedéséért,aztán majd lesz,ami lesz.Ha komolyan érdekled,úgysem gátolja meg semmi,hogy összejöjjön Veled,csak most még gátlásos szerintem.
2010. márc. 25. 16:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a választ:)Sokat segítettél.
2010. márc. 25. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
ne törd magad ilyennekel hidd el semmi értelme ha elmegy elmegy ha nem nem van más is a világon nem csak a ő....
2010. márc. 28. 22:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele és kiderült h ő is ott volt, csak utánnam ért oda, mármint mire mi elmentünk:S.De megbeszéltük és most minden okés.

Köszi a válaszokat

2010. márc. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!