Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nő vagyok, eddig 7 szexuális partnerem volt. Valóban van olyan akinek ez sok?
A mikroagresszió kifejezés használata az amerikai felsőoktatás jelenlegi helyzetére történő utalás. Hogy nem érted, az egy dolog.
Mellesleg a lepontozás is minősítés, szóval szerinted agresszió. Basszus, te aztán nagyon következetes egyed lehetsz!
25 éves nő vagyok, eddig 1 szexuális partnerem volt / jelenleg is tart, mert komoly kapcsolat híve vagyok. Valóban van olyan akinek ez kevés?
25 éves nő létedre elég gyerekes gondolkodásod van már nem azért! Nem tök mindegy, hogy neked mennyi volt? Kit érdekel? MAGÁNÜGY!!
Tényleg teljesen magánügy,én sosem hangoztatom,ha kérdezik sem válaszolok rá!Elintézem annyival,hogy "Ez rám tartozik,senki másra.".
Különben meg én 22 évesen tartok ennyinél... Igaz ebből 2 csak orális kielégítés volt (nem az én részemről) ,de hát na...ösztönök.....
Ha engem kérdezel ez nem sok megtapasztalva.Viszont ha falhoz állítanánk a srácokat annak tűnne :)
21 szexuális partner. eddig.
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!