Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy év után az "exemmel"?! (lent)
Összejöttem az exemmel egy év után. Egyik napról a másikra eltűnt,most én kerestem meg,azt mondta ő is meg akart,csak nemtudta,hogy mit fogok szólni hozzá. Kiderült,hogy cigizik,drogozik..és olyan ügyei vannak..pl. meg akarják ölni. Még nem találkoztunk,mert 2hónapig jártunk tavaly és nem került rá sor,ő meg hirtelen eltűnt. Most szeretnék vele,de annyira vegyes érzések kavarognak bennem..félelem,hogy megint elhagy,szerelem,hiány,öröm,hogy újra rátaláltam..egyszerűen megmagyarázhatatlan..nem is vagyok olyan állapotban,hogy megint találkozzak vele,és félek hogy sírnék..
Ja és az ügyeiről annyit,hogy énis veszélyben leszek ha most újra járni fogok vele,de egyszerűen imádom és nem érdekel semmi..Szerintetek mit csináljak? találkozzak vele? maradjak vele?
"nem is vagyok olyan állapotban,hogy megint találkozzak vele,és félek hogy sírnék.. "
A "megint" nem kell oda.
Ja és még annyi hogy összejöttem egy fiúval még előtte.
Kit válasszak?:(
17/L
Ne haragudj meg!!!!!!De te magadtól nem jöttél rá még a válaszra?????!!!Hát sajnos nem..azért irtad ki a kérdést..És mégis milyen válaszra vársz??Talán azt várod h valaki irja azt h válaszd a drogos exedet??!!!Szerintem azt várod!!!Hát kérlek kérdés kiirása előtt már rákellett volna jönnöd, hogy nem neked való az az ágról szakadt tökfej! Ennyi..igy már választ kaptál kérdésedre???!
-első-
Fogd fel akkor h még nagyon fiatal vagy!! Ahányat látsz annyit szeretsz!! (nem csak te vagy igy..hanem alapból sokan)..Nem kell összekavarodva legyél! Normálisan gondold már végig! Szűkséget van neke degy ilyen pasira? Aki drogozik (jah persze a mostani tinik ettől vagyányak)..meg megakarják ők (kész csődtömeg).
-első-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!