Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentsem a házasságot vagy ne? (bővebben lent)
Nem is tudom hol kezdjem.
A feleségemmel 2 éve vagyunk házasok és a házasság előtt 3 évig voltunk együtt. Mindig teljesen biztos voltam a kapcsolatunkban egészen idáig.
Nem régiben elkezdett furán viselkedni. Kiöltözik apró-cseprő alkalmakra (amit egyáltalán nem bánok), gyanús telefonbeszélgetéseket folytat és hasonlók. Emellett nem igazán figyel rám és elutasítja a közeledésemet. Arra gyanakszom megcsal.
1 hónappal ezelőtt összetalálkoztam egy régi ismerősömmel, akibe régen szerelmes voltam. Elkezdtünk beszélgetni és azóta mindennap üzengetünk és beszélgetünk. Rájöttem, hogy érzéseim nem tűntek el iránta, de ezúttal úgy néz ki ő is érdeklődik irántam.
Továbbra is szeretem a felségemet, de kezd felőrölni a gondolat, hogy lehet megcsal.
Szerintetek érdemes menteni a kapcsolatot?
Köszönöm!
Már próbáltam vele beszélni, de rögtön témát váltott. Nem akartam erőltetni.
Lemaradt 34/F,32/N
Sosem fogja elismerni, hogy megcsal.
Ha nem a te kedvedért ad magára, akkor egyértelmű.
Én a helyedben a másik csajhoz mennék.
De gyereket tutira nem csinálnék az asszonynak.
Próbálj beszélni vele, de innen mondom, hogy hazudni fog, mint a vízfolyás. Nézz utána az interneten a hazugság jeleinek, és csak utána faggasd.
Mar ne is haragudj,de nem erzed h ennek nem ugy kellene lennie hogy eszreveszel egy priblemat a hazassagodban,es ahelyett h megprobald megodani(legalabb elmondhatnad h te igenis mindent megtettel),mas novel kezdesz erzelmi kapcsolatot...
Le kell ulni mindketten mondjatok el az elvarasaitokat a masik fele normalis hangnemben,kerdezzetek meg mire an szuksege a masikank,es hozzatok rensbwn.Mert kell egybol mashoz futni,ennyire nem fontos nem akarod megmenteni a hazassagid?
Hát, először is: szerintem megcsal.
Másodszor te sem vagy valami jó firma, ha a gyanú legkisebb(?) jelére azonnal másfelé kacsingatnál.
Szóval nem áll valami stabil alapokon ez a házasság. Egyikőtök sem gondolta elég komolyan azt a holtodiglan-holtomiglant. Se ő, se te.
A helyetekben vagy átállnék nyitott párkapcsolatra, vagy elválnék.
1. Semmi konkrétat nem tudsz arról, hogy megcsal-e...mégis már a válás gondolata jár a fejedben?
2. Közben régi szerelmeddel üzengetsz és filózol azon, hogy még mindig érzel iránta...és ő is?
Ne haragudj, de nekem ez úgy tűnik, mintha te erre...a feleséged meg arra menne. Nem egy az irány. Beszélgettek egyáltalán egymással? Rákérdeztél már a megcsalásra? Szereted egyáltalán?
Nekem úgy tűnik nem. Ha szeretnéd, akkor már rég kiderítetted volna mi az igazság...rég megbeszéltétek volna...aztán vagy erre vagy arra léptetek volna. Ehelyett mit csinálsz? Filózol. Filózol a régi szerelmeden...dumálgatsz vele...gondolkozol, hogy megcsal-e a feleséged és ide írsz ki egy kérdést, miszerint érdemes-e megmenteni a házasságod? WTF?
Nekem ez bűzlik. Nem kerek és nem tiszta. Számomra ez a kapcsolat tipikus példája a sz.arnak. Ez normális házasság nem így működik!
6-os, tök jókat írsz, de olvasd már el a kérdést is, plíz!
"Mert kell egybol mashoz futni," - hát ezt szerette volna megkérdezni a feleségétől is, de ő meg nem hajlandó erről beszélni.
Ha nem mond semmit, akkor készülj a válásra úgy is, hogy barátkozzál ezzel a régebbi nővel
Ha jól értem, belehabarodtál valakibe, és ezt próbálod a feleségedre és a paranoiádra kenni.
Most akkor az a kérdés, hogy TE megcsald-e a nejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!