Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetértesz velem hogy azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz velem hogy azok akiknek párkapcsolata van mégis itt lógnak lényegében sz*rul működik?

Figyelt kérdés

akinek jó a kapcsolata az nem lóg idefent sokat vagy semennyit. szinglikről ne beszéljünk most.

kort nemet

2015. dec. 31. 12:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

nekem már akkor kapcsolatom volt amikor még meg se születtem és már jézus születése előtt itt függtem lel

egy harmonikus párkapcsolatban élő halott

2015. dec. 31. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
pontosan! de tudod itt mindenki boldog párkapcsolatban él! aha azért van itt egész nap :D ha nekem lenne kapcsolatom tuti nem lennék itt egész nap ! ffi23
2015. dec. 31. 14:30
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

igen, igaz, csak nem ilyen formában. őszintén bevallom, amikor unalmas az életem, akkor szoktam ide feljárkálni pár napig vagy hétig sokat. amikor nem az, akkor évekig nem jut eszembe (5 éve regisztráltam). természetesen sok a kivétel is, de persze hogy rengeteg ember itt éli ki , hogy unalmas a kapcsolata vagy az élete (nincs épp hobbija) , a netfüggés egyik formája is. ha teljesen teljes az életed, akkor vagy nem jársz fel vagy alkalmanként rövid időre. és akkor ott van az is, hogy rengetegen önmaguknak is azt hazudják, hogy nem unalmas az életük. visszatérve az első mondatomra :igaz, csak nem ilyen formában. nem az idejárkálás ténye sokatmondó az emberekről, mert az oka 100féle lehet. hanem a hatalmas méreteket öltött lepontozósdi és amikor pár nap után megtapasztalsz dolgokat egy-egy rétegről (pl. a kismamák legyilkolnak mindenkit, aki fel mer tenni egy kérdést egy kapcsolatban a harmadikról, nem érdeklik az egyéb körülmények. vagy hogy biztos ilyen sok embernek ennyire aktiv a szexuális élete, ahogy irja...stb. ) olyan ez, mint a facebook, ami sokaknak a saját rajongoi oldala. aki magának hazudik, az itt is hazudik és más képet fest önmagárol. nem segiteni akar vagy nem megoldani a saját gondjait, hanem ugy tenni, mintha nem létezne. ahogy az életben is teszi. sokszor észre se veszi. és nyilván azért is pontoz le mindenkit. nemrég irtam egy kérdéshez, hogy létezik-e élethosszig boldog szerelem és házasság. sokrétű érvekkel levezettem, hogy nem igazán, bár én romantikus tipus vagyok. természetesen minden válaszom nulla százalékos azoktól, akik állitólag boldog házasságban élnek 20-30 éve (ez még hihető is lenne) de állitásuk szerint ebben semmi megszokás nincs (na ez nem hihető). mondtam, hogy én senkit nem pontoztam le, mert nem ettől érzem jobbnak az életem. ezért az ő válaszaik 100 %-osak voltak, az enyém és aki velem egyetértett, nulla körül. megkérdeztem végül, hogy ha nekik ennyire fejlett az érzelmi intelligenciájuk, hogy 30 éves kapcsolatot tudnak működtetni, akkor hogyhogy nem tudják més véleményét még egy anonim oldalon sem elfogadni, pedig én sztem érveltem, nem erőszakoskodtam, korrekten válaszolgattam, és csak a saját tapasztalataimat irtam le... semmi válasz nem érkezett, természetesen. ők ugye nem megszokásbol élnek együtt 30 éve és boldogok, az érzelmi intelligenciájuk természetesen átlag feletti. a lepontozó gombra meg csak véletlen kattintanak.

az előző válaszoloknak csak annyit mondanék, hogy természetesen az nem jelent még semmit, hog itt vannak. de a kérdést mindenki magára vette, csak magára vonatkoztatta, mintha mentegetőzni kéne .

összességében : a lepontozosdi, a vehemens kommentelői csoportok (pl kismamák, politika topikbeli balosok v. jobbosok....stb.) mutatják a nagy gondokat. de azok egyértelműen.

2015. dec. 31. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Arra nem gondoltál, hogy aki kapcsolatban él, és feljár ide...az mondjuk akkor teszi, mikor a párja nincs vele, mert dolgozik, túlórázik vagy valami? Ebben pedig mi probléma lehetne? Ez egy fórum. Nem társkereső oldal! Még csak nem is beszélgetős fórum.... 30/nő
2015. dec. 31. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Én csak azt vettem észre, hogy akik ezen az oldalon voltak azok miután találtak társat maguknak már nem jöttek fel ide többet.
2015. dec. 31. 15:20
 16/21 anonim ***** válasza:
20%
Kiegésziteném. Akinek van kapcsolata , annak ha nem társfüggő, lehet(né)nek más,aktivan működő, értékes emberi -baráti kapcsolatai, hobbijai..stb is az életében. Ez optimálisabb, mint attol függővé tenni az idejárkálást, hogy a párom dolgozik-e vagy sem.
2015. dec. 31. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Van párom, rendesen működő kapcsolatról van szó, egyéb hobbijaim is vannak, de szeretem itt olvasgatni a dolgokat és válaszolni, nem tudom, ebből neked hogy jön le az, hogy nem jó a kapcsolatom :D Ide járok már lassan 6 éve, ez is csak egy szórakoztató elfoglaltság nekem.
2015. dec. 31. 15:36
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
én nem rolad beszéltem, hisz az életben nem láttalak még.. általános megállapitás volt, hogy van ilyen is. nem értem, miért vesznek emberek mindent magukra, senki nem guny tárgya , ugyanakkor nem is a világ közepe...
2015. dec. 31. 16:47
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem értek egyet. Illetve csak részben. Elfoglalt ember (munka/társkapcsolat) valóban nem tölt itt órákat naponta.
2016. jan. 1. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
94%
Hahaha, hát ez jó! :D Épp ellenkezőleg gondolom! Ezeket az idióta kérdéseket látva mindig egyre inkább tudatosul bennem, mennyire jó is az én párkapcsolatom másokéhoz képest. És szerintem rajtam kívül elég sokan vannak még ezzel ugyanígy. :)
2016. jan. 1. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!