Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony srác, duci lány?

Figyelt kérdés

Kicsit duci vagyok, nem is tetszem magamnak, el is kezdtem fogyózni csak még nem tartok szinte sehol.

Eddigi párjaim mind ducibbak voltak nálam, szóval az ágyban nem is feszengtem meg nem szégyelltem a testemet.

De most összejöttem egy vékony fiúval, így kicsit félek, mi lesz, ha meglát akár csak felső nélkül... :/

Nyilván elhagyni nem fog, de akkor is...

2015. dec. 29. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:

ha most veled van, akkor nyilván tetszel neki

ő is látja hogy nézel ki, ruhában is látszik nagyjából az alakod

2015. dec. 29. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Biztosan nem azért jött össze veled, hogy az első adandó alkalommal mikor meglát, akkor jól kinevessen. No para. ;)
2015. dec. 29. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért ruhában is látszik, ha van valakin felesleg (vagy ha nincs), nem fog nagyon meglepődni, ha levetkőzöl, kivéve ha folyton alakformáló fehérneműt hordasz. Nyugodj meg, ha összejött veled, akkor tetszel neki mindezek ellenére.
2015. dec. 29. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugi tetszeni fogsz neki.....
2015. dec. 29. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Önbizalom, csajszi! Másként nem megy.

Soha még csak eszembe sem jutott, hogy azért jöjjek össze egy sráccal, mert kerekebb nálam, akkor nem fogják zavarni a hurkák... O.o Miért ásod el magad ennyire?

Nyilván a srác nem buta, tudja, hogy ruha nélkül is pont olyan kerek formáid vannak, mint így. És esélyesen tetszik is neki, hiszen veled van. :)

2015. dec. 30. 22:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Jaaaj nem azért jöttem össze ducikkal :DDD

Köszi a válaszokat! :)

2015. dec. 30. 23:40
 7/8 vikidal válasza:
Ne parazz A legszebb csajok a kerek, telt csajok A pasid is azert valasztott teged, mert van esze es izlese.
2015. dec. 31. 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Látod vannak bőven igénytelenek! Ezértnemkmagykutya
2016. jan. 1. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!