Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet a szexel?
Üdv mindenkinek!
3 éve van barátom, kezd komolyra fordulni a dolog, jövőre szeretnénk összeköltözni, később eljegyzés, házasság, gyerekek.
Nagyon jól kijövünk egymással, teljesen kiegészítjük egymást, ugyanúgy képzeljük el a jövőt, világnézetünk is hasonló és egymás legjobb barátja, lelkitársa is vagyunk egyben.
Tudom, hogy nagyon szeret és mindig kiállna mellettem, jóban-rosszban, megfelelő társ és apa lenne, ebben biztos vagyok :)
Ez lenne a tündérmese, ha a nemi életünkkel nem lenne baj.. Őszintén megmondva, nem tudom mi lehet a baj, erre keresném a választ. Egyszerűen csak nincs meg az a bizonyos plussz, nem is vágyom olyan sűrűn a szexre, ahhoz képest, hogy mindennap lenne rá alkalmunk, heti háromszor történik meg körülbelül, akkor sem az én kezdeményezésemre. A páromnak viszont semmi baja nincs a szexel, ő mindennap szeretné.
A kémiával lehet a gond? Vagy csak azzal, hogy egyszerűen számomra ez nem annyira létfontosságú dolog? Magam sem tudom...
Milyen problémákra gondoltok a későbbiekben?
Minden más rendben van nagyon, egy biztos pont vagyunk egymás életében.. :)
Lehet, hogy a férfi egy idő után kielégületlenül érzi magát, vagy elkezdenek önértékelési problémái lenni. Előbbinek sejthető mi a vége...
Amúgy Te elégedett vagy vele az ágyban? Érdemes innen is megvizsgálni a kérdést. Mennyire nagy az a plusz, ami hiányzik?
Sajnos nem borúsan vázolták előttem a helyzetet. Ez a valóság. Ahogy olvastam a történetedet, szinte "magunkra" ismertem. Olyan volt, mintha a feleségem írta volna, leszámítva az olyan infókat, amiket a párod nem tudhat, csak te. A 20-23 éves kori kapcsolatomat írtad le. A "mi" életünk a ti életetek valós folytatása lehet. Lassan betöltjük a 40-et, és úgy tűnik, hogy nem kerülhetjük el a válást.
Ha hazudtál is neki valamiben, akkor nem jósolok jót nektek. De ha akarod, akkor megpróbálhatok segíteni, hogy ne jussatok a sorsunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!