Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki puszit, vagy ne?
Na hát... arról van szó, hogy van egy lány, aki nagyon belém van zúgva, én viszont nem érdeklődöm iránta, viszont barátok vagyunk, de inkább haveroknak mondanám magunkat; padtársak vagyunk.
A lényeg, hogy mindig, amikor van valami, szóval mondjuk névnapom, megnyertem valami versenyt, vagy mondjuk szülinapom van, mint ma, akkor mindig hoz valami ajándékot. Aminek én örülök is...
Amikor egy lányt ajándékozok meg, vagy kapok tőle, mindig megpusziljuk egymást. De nála valahogy nem megy. Igazából ő kicsit fura lány. Szóval inkább az a csöndes, visszahúzódóbb típus. Eddig nem is adtunk egymásnak puszit. De múltkor, mikor legutóbb adott valamit, egy pillanatra úgy éreztem, mintha puszira mozdulna. Elég gázos volt, mert elég különböző emberek vagyunk, és nem nagyon értem mindig, hogy épp mire gondol. És ő, annak ellenére, hogy lány, kicsit éretlen is.
Szóval ezek azok a dolgok, amik miatt nem nagyon mozdultam eddig arra, hogy puszit adjak neki.
Ja, és van még valami... szóval... hogy is mondjam... Szóval nem néz ki túl jól. És igazából ő van a legnagyobb zavarban ilyenkor, szóval, ha még oda hajolnék hozzá, hogy puszit adjak neki, hát el sem tudom képzelni, mi lenne.
Tehát, ma van a szülinapom, de ő ma nem volt, mert valahova máshova kellett mennie. Viszont holnap jön, és biztos vagyok benne, hogy hoz valamit nekem.
Adjak neki puszit, vagy ne?
Szerintem az ölelés az nem épen köztes megoldás. Gondolj bele, az ismerősök nagy részének puszival köszönünk, ez már teljesen hétköznapi, de ölelgetni csak a hozzánk közel állókat szoktuk. (Elnézést a királyi többesért. :))
Én is a puszit javasolom, nem hiszem, h annyira félreérthető, ha pedig mindenképpen bele akar magyarázni valamit, akkor mind1 mit teszel.
Boldog szülinapot!:)
amúgy vannak még a világon olyan fiúk, akiket még érdekel egy csúnyácska lány lelkivilága? meg a "megnyerek vmi versenyt"-ből azt szűröm le, hogy sportolsz. szóval nem vagy rossz hapsi, és még kedves is vagy:)Hány éves is lettél ma?(A):)
19:03 vagyok :)
Ezt kifelejtettem:
Szánalomból semmiképp ne adj neki, mert az megalázó!
Próbáld beépíteni abba, amit mondasz ;)
És mérlegelj azok alapján, amiket mondtam! :) Cselekedj is aszerint, az az egyenes út és mindkettőtöknek jobb lesz :)
-Mondasz
+Mondtam
Rosszul írtam, bocsi :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!