Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy a párom már nem vonzódik hozzám?
Figyelmes, ugyanolyan kedvesen bánik velem mint az elejen de neha nem kívánja a szexet és nem áll fel neki.
Mit tehetnék nem akarom elveszíteni
Éljen a női logika. Nem veszed észre, hogy a srácok, pont az ilyen logikától, mint a tiéd másznak falra állandóan??
Nyisd ki a szádat, ha problémád van, és kérdezd meg tőle. De egyébként meg csak képzelődsz!
Sok stressz éri mostanság, fáradt..stb.? A szádat a beszélgetésre is kéne használnod és nem értelmetlen dolgokon fantáziálni!
Én még csak 60 vagyok, de ritkán fordul elő, hogy nem áll föl - de attól azért nagyon szeretem az kedvest.
Nekem, a koron túl egy érszűkület okozta a gondot, ha ennél lényegesen fiatalabb ember, akkor jó gyorsan induljon orvoshoz.
Tudod a pasiknak úgy működök hogy mindenféle szerelem nélkül is fel tud állni, szóval - arról nem informál ez, hogy szeret-e még téged, de hogy bajban van, az biztos.
Kezdeményezel nála szexet?
Mióta tart ez az állapot?
Beszéltél már vele erről?Mi a véleménye...? Néma gyereknek....
En szoktam neki fozni. Minden nap 3 potencia novelo fogast eszik igy. Es meg kezdemenyezo is vagyok: egyertelmuen tapizom, leveszem a nacijat es szamba veszem a logojat. :) En ugyan nem celozgatok meg jelezgetek.
Igy minden nap szexelunk.
Megoldas:
Tehat fozz neki olyan kajakat, ami segiti az erekciot.
Attol, h nem all fel, lehet meg szexelni : ott a keze, fogjon vibratort es csinalja azzal.
Attol meg, h nem all fel, lesz. Phatod utana.
Szerintem a kerdezoskodes nem vezet eredmenyre, csak a konkret ramaszas.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!