Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement kapcsolatokkal miért kell egot növelni?
Egyik leggyakoribb de mégis leginkább nonszensz dolog amikor egyesek rendzseresen bőgnek hogy vége a kapcsolatuknak.... majd később azzal hencegnek hogy ennyi meg annyi csajuk/pasijuk volt. Kudarccal vágnak fel?
Ez olyan mintha én azzal fényezném magam hogy 13-szor elindultam már a maratonon és noha eddig egyszer sem értem célba de ekkora "tapasztalattal" (kac-kac) simán összejöhet legközelebb.Kiérti ezt? Mi a magyarázat a jelenségre?
egy kapcsolatban mi a cél? meghalni együtt?
azt csak egyszer éred el, és akkor is lehet, hogy autóbalesetben
az számít sikernek amikor össze tudsz jönni olyasvalakivel akivel harmónikusan leéled az életed mindem más(pl szakítás válás) az kudarc
nem értendőek ide természetesen azok akik egyéjszakázásra rendezkedtek be, de a kérdés nem arról az életvitelről szól, meghát azok nem is kapcsolatok
Ez a saját értékrended szerint kudarc. Mások értékrendje szerint nem feltétlenül és nem csak az egy éjszakás kapcsolatokra építkező emberkéknél.
Az élet változás és nem ha 2 ember eltávolodik egymástól, mert esetleg megváltoztak vagy kihűlt a dolog, még nem lesz kudarc. Kicsit olyan a dolog, mintha felvennéd álmaid pulcsiját, de kinőnéd és továbbra is hordani akarnád. Igazából az lenne a kudarc, ha hordanád, mert kicsi lenne rád és megfáznál.
A kapcsolatok is ilyenek. Van, hogy tovább kell lépni, mert már nem a régi a dolog. Ez miért lenne kudarc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!