Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetne a megoldás? Tanácsok?
Üljetek le beszélgetni,az apró dolgokon változtatást eszközölni. Pl. fogalmazd meg, Te hogyan éreznéd a szeretetét ilyen körülmények közt? Konkrétumokra gondolj, és ezt próbáld neki is elmondani, leírni egy levélben akár.
Pl. Virtuális üzenetek elején végén kedveskedő sorok, közös, személyre szabott becenevek, ahogy csak ti szólítjátok egymást.
Ha nem akarja felvenni a telefont, mert nem ér rá, nincs olyan helyzetben, legalább egy smst írjon, hogy ne aggódj, minden rendben, x-kor visszahív, stb.
Mi is voltunk távkapcsolatban, elég sokáig, mondjuk mi általában hetente legalább pár órára tudtunk találkozni, de volt, hogy három hét is "kimaradt". Most már boldogan élünk együtt. Ne adjátok fel, de üljetek le beszélgetni! Sok sikert!
Nekem kicsit túlféltőnek tűnsz. Ez sok férfiban egy idő után visszatetszést is kelthet akár. Ha tudod h vhol épp elvan, akkor ne hívogasd, hagyd őt kicsit kikapcsolódni. Rendben van h távkapcsolat és hiányzik, de azért ne akard megfojtani. Vannak férfiak, akik kevésbé tudják kimutatni a szeretetüket.
Azt lenne érdemes tisztázni sztem h ő egyáltalán nem tudja e esetleg kimutatni, v ki tudja, csak az neked kevés.
nekem volt hasonló kapcsolatom. hiába szeretett nagyon az exem, nem tudta kimutatni az érzéseit, én meg elárasztottam őt figyelemmel és szeretettel, és rettentően hiányzott, hogy ezt én is megkapjam. végül szakítottunk, mert nagyon különböztünk, nem tudtuk boldoggá tenni egymást. én szenvedtem, aiért nem kapok szeretetet olya nformában, ahogy szükségem lenne rá, őt meg őrületbe kergettem az ebből adódó hisztijeimmel és bizonytlaankodásommal. tapasztalatból mondom, hogy ha nem tudja/akarja kimutatni az érzéseit, akkor nincs értelme erőltetni, mert úgy nem lesz az igazi, és még stresszeled is vele. nálunk olyanok is voltak már a nagy szomorúságban, hogy exem konkrétan megkérdezte, hányszor és hogyan kell hozzámérnie pl. társaságban, hogy ne legyek kiakadva...
azonkívül ő is mondta, hogy sose kapott még ennyi figyelmet, volt, hogy úgy fogalmazott, hogy megfullad a végtelen szeretetemtől...
a mostani barátommal azonos a szeretetkifejezésünk, nagyon szeretgetős és sokat ölelget, ebben teljesen megegyezünk, mondanom sem kell, hogy mennyivel boldogabb vagyok így.
23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!