Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 10 év korkülönbség?
Ez felfogás, gondolkodás kérdése! Te lány vagy? Mert akkor sztem nem. Azt mondják a fiúk később, a lányok korábban érnek, úgyhogy lehet akár ideális is a különbség! :-)
Amúgy 1 dolog számít: szerelmesek vagytok egymásba? Ha igen, ne foglakozzatok mással! Biztos lesz olyan, aki leszól majd emiatt, de ne foglakozzatok vele!!!
Alapból nem, de ez egyéntől is függ, meg az életkörülményektől, felfogástól. Pl. ha Te még tanulsz, ő pedig már dolgozik, nem biztos, hogy meg fogjátok érteni egymás gondjait. Baráti körömben még az is gondot jelentett egy másik hasonló párnál, hogy a srác már házasságot, gyereket akart, a lánynak viszont még -érthetően- esze ágában sem volt ilyesmi, bulizni akart. (Nem mintha a család feltétlenül ezt teljesen kizárná, de érted a problémát, gondolom.) Probléma lehet még, hogy nem találjátok a helyeteket egymás baráti körében.
De ez is hozzáállás kérdése. Ami a többi embert illeti, szerintem ilyen felállásban nem fognak benneteket piszkálni, ez még nem olyan extrém.
Szerintem sem sok....én 21 vagyok a pasim meg 29......ez ugynolyan...szal ne aggódj! Ha fordítva lenne, az sokkal gázosabb lenne!
Sok sikert nektek! :)
Üdv
dehogy sok még 15 sem ha összeilletek!! Nem lehet valamiféle határt szabni ezeknek a dolgoknak.A nagyobb korkülönbségü párok tovább vannak együtt. Sok kiegészitö elem van/lehet. Ez persze nem jelenti azt,hogy a 0-2-3 év korkülönbség vagy 10 év alatti nem jöhet be.
Ezen nem szabad rágódni.A lényeg a szeretet/szerelem/kivánás. Laci
szerintem sem olyan hűde sok!
tudok olyat is aki 16 volt a pasi meg 40!!szóval csak nyugottan kavarjatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!