Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, h ha egy pasi feneke szőrös?
Sajnos elég rossz géneket örököltem, szóval 1ik nagyfather elég szőrös ember volt és é ezt örököltem, nem is az a gondom, h én is elég szőrös ember vagyok, mert arcomról tudom borotválni lágyékomat dettó, mellkasom/hasam nem szőrös... mondjuk kezemen lábamon eléggé nagy szőrzetem van amit nem szégyenlek de sajnos a fenekem is elég szőrös. Ezt mondjuk már szégyenlem és tervezgetek is egy lézeres szőrtelenítést de arra egy kicsit várnom kell! Testvéremet megkértem,h gyantázza le és hamarosan le lesz kapva, de most van egy űj barátnőm (1 hónapja) és még nem sexeltünk mert szégyenlem a fenekemet =D
Szerintetek túl aggódom ezt? mert már nem tudok mit kitalálni kifogásnak a sex témában és félek, h elfogom veszíteni...
Ám ez a szégyen érzet onnan ered, h mikor hazahoztam egy csajt mikor még nem volt barátnőm, és kb. szabályosan kiröhögött. jó nagyot égtem akkor x$
18/F
ahogy az első válaszoló is írta: kb minden pasinak az!
emiatt nem kell szégyelned magad.
de édeees vagy :P 'szégyenlem a fenekemet'
szerintem nem gááz ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!