Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a meglátásotok erről? A válaszotokat bővebben fejtsétek ki légyszíves.
És szerinted ha valaki a másiknak a puncijára küld csókot, azzal nincs köztük semmi, és csak haverilag üdvözölték egymást, mi?
Egy biztos: téged sem az eszedért szeret.
Kérdeztem tőle nem akar velem jönni és a munkahelyét sem hagyja ott. Évente csak egyszer tudnék haza jönni és azt mondja h v.hogy kibírnánk. Én biztos h nem bírom nélküle és ezek után attól parázok hogy ő meg megoldja itthon a dolgait. De viszont azt sem akarom h én kint csak melózom és haza hordom a pénzt ő meg dorbézol.
Am azért tettem fel a kérdést hogy más szemszögből is rálássak a dolgokra.
ezt a cikket ma olvastam, a rendrakás téma idevág.
lehet, hogy pont azért jött a munkalehetőség, hogy rendet tudj rakni az életedben... a saját boldogulásodon és jövődön munkálkodj , aki ebben hátráltat vagy nem társ benne, azért ne köss kompromisszumot. ha elkezdesz rendet rakni, szép lassan, és nehezen, de a helyére kerül majd a kirakó minden darabja megint. nem gondolom, hogy boldog jövőtök lehet, ha ilyen a hozzáállása és ha baj is volt a kapcsolatban, nem szólt róla neked, hogy megoldjátok.
"Gondolkoztam azon is, hogy megírjam-e, hogy szakítottunk Tamással, 5 év után, de előbb-utóbb úgy is kiderülne, ha más nem, amikor felteszek egy-egy közös képet a majdani párommal, így végül úgy döntöttem, hogy leírom ezt is. Megvan az oka, amiért így döntöttünk, de ez nem az, amiről így nyilvánosan szeretnék beszélni. Mindenesetre érdekes az is, hogy ezt a könyvet épp akkoriban ajánlotta egy vadidegen ember, akivel szóba elegyedtem, hogy ez megtörtént. Ez a típusú rendrakás, hogy csak azt tartjuk meg, ami örömet okoz, Tamásnak és nekem is nagyon sokat segített az elengedésben. A kapcsolatunknak a párkapcsolati része nem működött, amit elengedtünk, viszont nagyon jó barátok és üzlettársak maradtunk, (ő intézi többek között a kiszállítást is,) ami sok örömet okoz mindkettőnknek. Most is sokat kommunikálunk és harmonikus a kapcsolatunk."
Nem ertem az ilyen embereket, mint Te, kerdezo. Latod objektiven a dolgokat, meg is az erzelmeidre hallgatsz, hogy igy szereted, ugy szereted.
Elhiszem, hogy nehez, de sz.rd le most az erzeseket, es menj kulfoldre. Hidd el, hogy meg megkoszonod magadnak. Minek maradnal a csalfa baratnod mellett? Hogy Te legyel az orok vesztes, akit nem tisztelnek?
Bocs a stilusert, de remelem atmegy a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!