Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek többé szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek többé szerelmes lenni. Találkoztatok már ilyennel?

Figyelt kérdés
a sok csalódás és a volt barátom elvesztése miatt nem fogok belemenni több kapcsolatba. Tudom hogy ezt nem én döntöm el mikor leszek szerelmes, de olyan szempontból eldönthetem hogy nem engedem közel magamhoz az illetőt ha esetleg lesz ilyen, és próbálom kiverni a fejemből. Jól fogom fel vagy pedig nem ártana pszichológussal kezeltetnem a problémámat?
2010. márc. 24. 13:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék gonoszkodni, de látod ez is ékes példája annak milyen hátrányokkal járhat amikor a lányok nem kezdeményeznek és elvárják, hogy ha törik ha szakad a fiú lépjen először. Hisz aki lép nem biztos, hogy csupa szívből teszi. Legyél egy kicsit magabiztosabb és szelektálj a fiúk között. Ha tetszik neked lépj te( finoman nőiesen), de teszteld is közben és ha bármikor a "jelekből" azt látod kihasználna vagy vetít neked dobd!!!

Igen, legyen több önbizalmad és ne arra várj, hogy a fiúk lépjenek, mert te úgy sem kellesz senkinek, hisz ezt mindenféle genny alak megérzi és prédájukká válsz.

( mondom ezt férfiként!!!) szóval kezdeményez!! aki neked is bejön és közben teszteld is, ha valami nem tetszik dobd--magabiztosabb leszel és ez a kisugárzásodon is meg fog látszani. Ügyesen. 26/F

2010. márc. 24. 21:35
 22/23 A kérdező kommentje:
csak én olyan kapcsolatra várok ahol a fiú kezd el udvarolni, nem én mert a legelső kapcsolatomban én kezdtem, és mi lett a vége, szakítás
2010. márc. 25. 12:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem válaszolonak!

Ugyan akkor Nincs 2 1forma kapcsolat.Tehát ne hasonlítsd 1ik kapcsolatodat sem a másikhoz.Így ne álj 1 kapcsolathoz sem!attól hogy az egyik kellemetlenül végződött,lehet a másik pont az ellenkezője lessz.

2010. márc. 27. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!