Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húsvétra vegyek valamit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsvétra vegyek valamit a barátomnak?

Figyelt kérdés

Először van húsvétkor barátom. 1 hónapja járunk. Ő vett nekem a szülinapomra és nőnapra is ajándékot. Nem tudom, illik-e?? Vegyek neki valamit, vagy nem kell ilyenkor semmit? Persze mikor locsolni jön, akkor kap pénzt meg tojáűst, de amúgy azon kívül kell még valami?

17/L

2010. márc. 24. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát max valami csokinyulat adhatsz, de amúgy nem kell semmit. vagy egy plüssnyuszit :D
2010. márc. 24. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
piros tojast
2010. márc. 24. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem adnék neki pénzt, a barátomnak??? ne azért jöjjön már!
2010. márc. 24. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy puszit a piros tojásra
2010. márc. 24. 12:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
magadnak vegyél egy szexi fehérneműt, a barátodnak meg néhány óvszert meg egy kocka sört.
2010. márc. 24. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi már lassan 1,5 éve vagyunk együtt és ez lesz a második húsvétunk együtt. Most vettem neki csokinyuszit (kinder) és még kap valami arcszeszes csomagot is. Nem kell túlköltekezned. Vegyél azt neki amit tudsz és tudod, hogy örülni fog neki.
2010. márc. 24. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Vegyél neki egy kosár nyulat :))

Nemtudom

10 éves korom óta nem is locsolkodok :P

A lányt akit kedvelek én elviszem kirándulni

22F

2010. márc. 24. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
majd meglocsol, te meg acc neki egy tojást vagy vmi!
2010. márc. 24. 13:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Azon kívül nem kell más.
2010. márc. 24. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!