Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintettek normális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek normális ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Vasárnap lett vége az 1éves kapcsolatomnak szeretük egymást

de rengeteget vitatkoztunk..És ugy váltunk el hogy ami nem megy ne eröltessük.De elég bunkon viselkedett velem szakitáskor.Én még szeretem de már nem ugy mint az elején. És azota nem is keresett azért szarul esik ez. Pedig mind2ten mondtuk ki h vége. Engem azért bánt hogy ilyen könnyen veszi az egész dolgot mert ha állitolag szeret akkor harcolok érte hiába sok a vita meg lehet beszélni.Nem merem felhivni h mivan vele vagy ilyesmi mert azért 1évet nem lehet 3nap alatt elfelejteni.

2010. márc. 24. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:

".És ugy váltunk el hogy ami nem megy ne eröltessük"

ezt beszéltétek meg. Ezrét ő sem jelentkezik. Nem hinném, hogy ő is könnyedén veszi és nem fáj neki. Igen 3 nap alatt 1 évet csak úgy kitörölni nem lehet. Az idő megoldja. Ne keresd.

2010. márc. 24. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem sokkal normálisabb lenne ha tudnál írni
2010. márc. 24. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy hogy éli meg? Lehet,hogy depizik,vagy eljár bulizni,hogy ne kelljen gondolkodnia vagy sokat dolgozik/tanul ugyanezért.Ha te kimondtad,hogy vége és nem azt,hogy tartsatok szünetet,akkor mit vársz? Tudomásul vette,hogy vége és nem fogja a maradék büszkeségét is feladni,azért,hogy könyörögjön neked.
2010. márc. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!