Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Vicces dolog, ha tökönrúgnak egy pasit?
13:17
Akkor velem nemjárnál jól :D
Nemrúgtak még tökön de kapott már 1-2t és nemérdekelne mennyire fáj tuti utánaszaladnék és akkora pofont adnék hogy rögtön összeesne xD De csak akkora ha van oka amugy nemszokásom csajokat ütni max leugatom és otthagyom.
12:31 vagyok.
Miért röhögnék? Mert vicces. Nagy valószínűséggel vígjátékban lenne, tehát szórakoztatás lenne a célja. Amúgy láttam egy filmet, nem tudom, mi volt a címe, de egy nő meg egy pasi verekedtek, a nő tökönrúgta a pasit, erre a pasi visszarúgott. XD
Ezt hívják physical comedy-nek. A néma filmek is viccesek. Sőt, a youtube-on vannak olyan videók, amin emberek esnek el a futógépen. Az a legnagyobb.
Hangsúlyozom a gyengébbek kedvéért, hogy eddig még nem rúgtam, és nem is tervezek tökön rúgni senkit, csak ha a testi épségem veszélyben forog. De ha nő akarna bántani, azt is rúgnám, ahol érném.
Duh...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!