Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajszik! Vicces dolog, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik! Vicces dolog, ha tökönrúgnak egy pasit?

Figyelt kérdés
Ti rúgnátok mogyorón pasit?
2010. márc. 24. 12:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hülyék Paradicsoma - Oh My Balls xD
2010. márc. 24. 12:41
 12/25 anonim ***** válasza:
12:23as vagyok de ha tökön rugnám azután elszaladnék és akkor nem tud majd állba verni!
2010. márc. 24. 13:17
 13/25 A kérdező kommentje:
És nevetnél rajta?hány éves vagy?
2010. márc. 24. 13:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Sztem azért nevet rajta, mert a filmekben is inkább viccként titulálják, mert utána történik semmi a pasival, semmi nagyobb gond.
2010. márc. 24. 13:52
 15/25 anonim ***** válasza:
71%
Neked vicces ha a pin*dat rugdalják??
2010. márc. 24. 14:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Az IQ szinted, na az lenne viccesen alacsony....
2010. márc. 24. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
45%
Persze, hogy rúgtam tökön. Nem is egyszer, de mind önvédelem volt. Amúgy a filmekbe lehet egy ilyen jelenet vicces. Pl.: egyik filmbe egy nőnek az egyik mellbimbója rossz helyen állt. Annyit nevettem rajta. xD De igaziból ilyenen nem nevetnék, de ez csak egy film.:P Ne legyél ilyen nő gyülölő.:D
2010. márc. 24. 16:16
 18/25 anonim ***** válasza:

13:17

Akkor velem nemjárnál jól :D

Nemrúgtak még tökön de kapott már 1-2t és nemérdekelne mennyire fáj tuti utánaszaladnék és akkora pofont adnék hogy rögtön összeesne xD De csak akkora ha van oka amugy nemszokásom csajokat ütni max leugatom és otthagyom.

2010. márc. 24. 18:14
 19/25 anonim ***** válasza:

12:31 vagyok.

Miért röhögnék? Mert vicces. Nagy valószínűséggel vígjátékban lenne, tehát szórakoztatás lenne a célja. Amúgy láttam egy filmet, nem tudom, mi volt a címe, de egy nő meg egy pasi verekedtek, a nő tökönrúgta a pasit, erre a pasi visszarúgott. XD

Ezt hívják physical comedy-nek. A néma filmek is viccesek. Sőt, a youtube-on vannak olyan videók, amin emberek esnek el a futógépen. Az a legnagyobb.

Hangsúlyozom a gyengébbek kedvéért, hogy eddig még nem rúgtam, és nem is tervezek tökön rúgni senkit, csak ha a testi épségem veszélyben forog. De ha nő akarna bántani, azt is rúgnám, ahol érném.

Duh...

22/L

2010. márc. 24. 20:29
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem vicces fog már fel te húgy agyú!!!!!!!! Az sem vicces ha téged pin/n rúgnak!
2010. márc. 24. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!