Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha elkap a kedvetlenség és nincs kedvem a barátommal semmilyen kommunikációra, mit csináljak?
Figyelt kérdés
#nincs-kedvem-beszélni-vele
2015. dec. 24. 09:58
2/7 anonim válasza:
A kérdés az,hogy zserted e őt,mert,ha igen akkor nem lenne ilyen problémád
3/7 anonim válasza:
Ezt én is sokszor átélem a barátnőmmel. Biztosíthatlak, hogy borzalmas érzés, mert mindig azt hiszem én tettem valamit. A párod sem érdemli meg, jó lenne, ha a felgyülemlett feszültséget nem rajta vezetnéd le. Menj el futni, vagy bármi, de nem ezt érdemli.
4/7 anonim válasza:
Szerintem is depi van az ügy mögött!
5/7 anonim válasza:
Akkor ne beszélgessetek, hanem dugjatok!
6/7 anonim válasza:
jaja,dugjatok, a depiseknek úgyis mindegy fűvel fával együtt vannak mert szar az életük abban nem gondolnak hogy mások életét is tönkre teszik de ha már nekik szar legyen másnak is?
Nem egész így megy!
7/7 anonim válasza:
Nem depressziós, hanem hangulat ember vagy.
Ilyenkor mond neki ha találkoztok, hogy bocsi, nem tudsz semmiről se beszélgetni és akkor ink szeretgessétek egymást :)
ő is megérti ha szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!